Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi oka lehetett, hogy ekkorát...

Mi oka lehetett, hogy ekkorát hazudjon?

Figyelt kérdés
A történethez hozzátartozik, hogy anyukámmal nagyon szoros és jó a kapcsolatunk, nem szoktunk egymásnak hazudni, sőt Ő sosem hazudik senkinek, egy őszinte egyenes ember. Egyik nap anyukám felhívta egy évfolyamtársamat, akivel azért hozott össze az élet, mert külföldön tanulunk magyarországiként, a szüleink is isemrik egymást, annó együtt jöttünk ki. Anyukám azért hívta fel, mert engem nem tudott elérni sokáig és megijedt, hogy mi lehet velem. Beszélgetésbe elegyedtek az egyetemről, vizsgákról stb...Ezután felhívott az évfolyamtársam (róla amúgy azt kell tudni, hogy úgy hazudik, mint a vízfolyás) és azt mondta anyukám azért hívta fel, mert utánam akart kémkedni, például azt kérdezte iszok-e meg bulizok-e, a végén pedig megállapodtak egy fedősztoriban, hogy ha kiderülne mit mondjanak nekem miért hívta fel. Persze felhívtam anyukámat, aki mondta, hogy ez az egész nem igaz és biztos nem igaz, mert anyukám tudja, hogy nem szoktam inni és nem vagyok az a bulizós típus irreálisnak is tűnt, hogy ilyet kérdezzen. Nem tudom az évfolyamtársam miért hazudott ekkorát... Ja amúgy én lány vagyok ő meg fiú.
2018. okt. 27. 19:11
 1/1 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy tettél ellene valamait.
2018. okt. 27. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!