Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Adtam kolcson valakinek...

Adtam kolcson valakinek 30ezret es nem akarja megadni? Mit tehetek? Feljelentes?

Figyelt kérdés
2018. okt. 24. 13:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Van írásos nyoma,hogy kölcsön adtál neki? Persze, mindkettőtök által aláírva. Tanú? Bármi bizonyíték?

Ezek hiányában csak reménykedhetsz, hogy egyszer viszontlátod a pénzed, egyébként ha nem akarja nem fogja megadni.

2018. okt. 24. 13:05
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Buktad. Tanulópénz. Velem is volt hasonló. Mivel gimiben jó kis csapatot alkottunk a szobatársaimmal, megvolt a kellő bizalom stb így ha pénz kellett valakinek mindig adtam és mindig vissza adták + ők is adtak ha szükségem volt rá. Sajnos ezt a jó szokásomat vittem tovább. Az akkori osztálytársam kért tőlem 9 ezret amiért több mint 1 éven át szaladtam.. a végén megfenyegettem, egy ezrest el akart cigánykodni.. év végén a végzős szobatársam kért tőlem 5 ezret azzal a címszóval, hogy vissza adja, tudja, hogy évvége van és nem akar köcsög lenni. Azóta se kaptam vissza azt az 5 ezret :D sokat tanultam ebből.. nem szabad megbízni mindenkiben.. hiába jófej valaki, attól még lehet köcsög ilyen téren.. azóta úgy vagyok vele, hogy max anyáméknak, tesóimnak vagy a legjobb barátomnak adok kölcsön.. senki másnak.. se unokatesó, se keresztanya stb.. csak ennek a pár embernek. Nem érdekel ha sértődés van belőle. Az én bizalmammal nem jatszhat senki :)

Max annyit tudsz tenni, hogy megvered de akkor is te húzhatod a rövidebbet. + ismerőseinek mondogasd, hogy mekkora egy gerinctelen szhaar.

Ez nagy valószínűséggel tanulópénz volt kedves kérdező.. sajnálom :/

2018. okt. 24. 13:50
 3/16 anonim ***** válasza:
Engem apám nyúlt egy 1000-essel, azt mondta majd megadja. Hát nem úgy lett. Szerinted én mit éreztem? :-/
2018. okt. 24. 14:13
 4/16 anonim ***** válasza:
Csak olyanak szabad adni aki szaz szazalek hogy meg is adja pl szulo vagy testver. A szomszednak pl ne adj kolcson mert igy jarsz.
2018. okt. 24. 14:45
 5/16 anonim ***** válasza:
Hát ezt már buktad, ha nincs írásos nyoma. Még fel se jelentheted.
2018. okt. 24. 15:15
 6/16 A kérdező kommentje:
De viszont o feljelenthet azert ha elmondom mindenkinek mekkora egy szemet...😕
2018. okt. 24. 23:03
 7/16 A kérdező kommentje:
Marmint becsuletsertes cimszoval...de akar rahalmazasert is. Facen irta h majdegadja...es azota hoaba irok neki n reagal semmit.a melphelyen azt mondta h ugyis azt mondja visszaadta szelyessen es ennyi! Rajtam rohognek a minkatarsak is h h lehett ilyen hulye h kolcson adtam egy munkatarsnomnek...
2018. okt. 24. 23:09
 8/16 anonim ***** válasza:
Becsületsértés, vagy rágalmazás akkor lenne, ha azt híresztelnéd róla, hogy tyúkot kopni jár.
2018. okt. 25. 09:36
 9/16 horex ***** válasza:
100%

Mentsd el a fészbukos igérgetéseit, az már bizonyiték. Ha feljelent rágalmazásért tudod mutogatni

Biróságra kell menni pert inditani, nem rendőrségi ügy

De ne tedd, mert hosszú huzavona

Legyen tanulpénz

2018. okt. 26. 08:50
 10/16 tambi3 ***** válasza:
25%

Kedves Kölcsönadó Fórumtársaim!

A pénzkölcsönzés banki tevékenység, ezért jogosultság, és persze megfelelő tőkealap kell hozzá... A pénz visszafizetéséhez pedig becsület.

Nagy kérdés, hogy a független Magyar Bíróság kit marasztalna el jobban, a jogtalanul kölcsönzőt, vagy a kölcsönt vissza nem fizetőt... Annyi bizonyos, hogy egy ügyvéd, aki a bíróságon képviselne, 30.000,- Ft-ért nem is köszönne, nem hogy vállalná a pert.

2018. okt. 26. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!