Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan találok iyen barátokat?

Hogyan találok iyen barátokat?

Figyelt kérdés
Sziasztok, Amerikaban vagyon cserediák, és az a bajom, higy nincsenek jó barátaim barátaim. Otthon nagyon szociális voltam, és rengeteg barátom volt, itt valahogy nem ismerek magamra. Van egy vendégtestvérem, és általában az ő barátaival barátkozom, nagyon, nagyon jól kijövünk, csak az a baj, hogy rajtuk kívül nincsen senki. A suliban nagyon sok ember van, akivel köszönő viszonyban bagyok, beszélgetünk szünetekben stb, és kívülről úgy tűnhet mintha sok barátom lenne, de valójában egy se olyan, akivel suli után, vagy hétvégen elmennénk valahova stb. Az itteni “tesómmal” nagyon sokat csinálunk, elvagyunk, és magyon jól érezzük magunkat, meg az ő barátaival is elvagyok. Igazából úgy van, hogy órán meg edzésen (teniszezek itt) sok mindenkivel beszélgetek, szóval nem az a baj, hogy antiszociális lennék. Csak senki sincs akivel elmehetnék hétvégen valahova stb. Ezekből a “beszelhetünk suliban-ból “ hogy lehetne rendes barátokat csinálni, olyanok akikkel lehet talalkozni stb?

2018. okt. 14. 01:27
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Sajnos egy olyan helyen lakok, ami kb a vilag vege😂 csak autoval lehet eljutni barhova, az is 15 perc a kovetkezo “civilizacio“. Tanev vegeig maradok, juni 8-an megyek haza, utana folytatom a sulit es ugymind megint 11.-es leszek. Tavaly 10-es voltam, itt kint 11-es vagyok, aztan ha hazamegyek 11-es leszek, nem fogadjak el az itteni tanevemet
2018. okt. 20. 06:17
 12/12 anonim ***** válasza:

Igen, ez igy volt nalunk is, a magyarok nem fogadjak el a kulfoldi vegzettseget es a kulfoldon vegzett evet.

Viszont nalunk akkor, a cserediak-ev alatt dolt el vegleg, hogy nem maradunk Magyarorszagon.

Erezd jol magad - ha elarultad volna, melyik allamban vagy, talan tobb otletem lett volna a haverok keresesere :)

2018. okt. 21. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!