"Leláttamozni" egy üzenetet és csak órákkal később reagálni rá nem bunkóság?
#17, #18 és #19:
Félreértetek.
1. Legjobb barátok vagyunk... elvileg
2. Nem azt várom el, hogy rögtön válaszoljon, meg ugorjon nekem, de ha nem tud jelenleg válaszolni, akkor ne láttamozza le az üzenetet (így azt az érzést kelti bennem, hogy látta, de nem érdekli). Én ha nem tudok visszaírni egy ideig, akkor eleve meg se nézem az üzenetet.
3. Ha mondjuk dolga van, és ezért nem ír órákig az oké, na de 3 napig nem írni vissza vagy nem válaszolni a kérdésemre...? (szokott szólni, ha valami program van vagy elutazik, akkor oké, de mivel nem mondott semmi ilyet, ezért valszeg otthon volt/van)
4. Messze lakunk egymástól, ritkán tudunk találkozni, így marad a messenger
5. Plusz ha közben (többször is) kijelzi, hogy jelenleg elérhető, az azt jelenti, hogy másnak tud írni, nekem meg nem.
Beirom az egyik kedvenc idezetemet ide:
" A tettek,vagy azok hianya,hangosabbak a szonal"
Az egy dolog mit mond, ha napokig nem reagal semmire,az azt jelenti nem akar veled tarsalogni.
Wtf, mi a legjobb barátnőmmel van hogy hetekig nem beszélünk és van hogy napokig várat egy-egy válasszal, ez csak nekem normális? :D bakker nem vagyunk összenőve és nem az interneten élünk.
Volt egy barátom aki ugyan ezt csinálta mint te, folyton ment a nyafi hogy ha nem válaszolok rögtön akkor meg se nézzem. Baromi idegesítő volt. (Az összes eddigi barátom közül csak ő játszotta ezt és részben ez is az oka hogy már nem beszélek vele)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!