Hogyan mondjam meg egy havernak, hogy nem lesz közöttünk soha semmi?
Figyelt kérdés
Ő már nagyon régóta ossze akar velem jonni. De ez nem kolcsonos. Sokszor bezseltunk errol, aztmondta ő ezt elfogadja..
Igazaból nekem nem is jon be ugy mint pasi, nekem sosem fordult meg a fejembem hogy tobb legyen kozottunk a haversagnal.
Időközönként bepróbálkozik, mi lenne ha meg is osszejonnenk.
Van egy hobbink amit alkalmamkemt egyutt szoktunk csinalni.
2018. okt. 13. 05:17
1/9 anonim válasza:
Egyszerűbb lenne beadni a derekad.
3/9 anonim válasza:
Ha nem érti meg, hogy ez részedről nem fog változni, keressen mást, akkor vess véget ennek a haverságnak, mert ha lesz valakid, az ilyenek szoktak féltékenységből bekattanni.
5/9 anonim válasza:
Ha ennyire teper, akkor ne menj vele együtt sehová. Soha nem tudtam felfogni, hogy egy nemet mit nem lehet érteni...
Persze ha ilyen szerencsétlen típus és "jelnek" veszi, hogy időt töltesz vele, akkor lehet tényleg hanyagolni kéne egy ideig.
6/9 anonim válasza:
hagyjad párszor megdugjon és elcsillapodik. en nekem is volt egy ilyen baratom nem jott be annyira de lefekudtunk parszor megdugott de mondtam ennyi
7/9 anonim válasza:
Szerintem, ha ennyire igyekszik, figyelj oda rá. Inkább foglalkozz vele, hogy idővel te lásd, hogy milyen akkor, ha foglalkozol vele.
9/9 A kérdező kommentje:
Fallabdazni jarunk egyutt.
2018. okt. 13. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!