Az mennyire normális, hogy 30 évesen még mindig a játszász e kedvenc elfoglaltságom?
Figyelt kérdés
Egyébként ez a fajta hobbi életkorhoz köthető avagy független attól. Biztosan sokan azt mondanák, hogy nagyon súlyos probléma ám ha élvezetet nyújt valami akkor miért ne csinálnánk?2018. okt. 12. 12:59
2/12 anonim válasza:
Hol van az megírva, hogy középkorúként karótnyelt savanyúuborka pofájú hótunalmas embernek kell lenni, akit csak a sör, a foci, és a televíziós uszítóműsorok érdekelnek?
3/12 A kérdező kommentje:
2
Ott a pont
2018. okt. 12. 13:33
4/12 A kérdező kommentje:
1
Ment a mínusz
2018. okt. 12. 13:33
5/12 anonim válasza:
Tehát játszol felnőtt létedre?
Ha pc/konzolos játékokat érted ez alatt az teljesen normális természetesen.
A társasjátékok szintén.
6/12 anonim válasza:
Elsőnek ment a mínusz? Miért is?
Még ha rendesen is írtad volna le azt a szót, hogy "játszás" (mert gondolom ez akart lenni), még akkor se értenénk mit is jelentsen. Számítógépen játszol vagy kis autókkal... Nem mindegy.
7/12 A kérdező kommentje:
6
Tudod kivel szórakozz...
2018. okt. 12. 14:58
8/12 A kérdező kommentje:
Egyébként ja konzolos játékokra értem. Sokkal erdekesebbnek találom mint a való világot, sokkal több lehetőség, elmények stb. A való életben semmi nem vonz. Ez nem tudom mennyire érthető...de végülis egy digitális világban elünk amelyben egyre több ember képernyőn (telefon, tablet, laptop, pc, tv, ipod, stb) keresztül tapasztalja meg az életet.
2018. okt. 12. 15:03
9/12 anonim válasza:
6-os vagyok. Már nem haragudj, de 30 évesen lehetne egy kicsit több eszed...
Senkivel nem szórakozom amúgy.
Egyébként meg semmi baj nincs a játékokkal, van aki 50 évesen nyomja.
10/12 A kérdező kommentje:
9
Oké elfogadom a véleményem és valóban lehetne több eszem. De ez elvégre bárkire elmondható.
Köszi a visszaigazolást én is így látom nem függhet a kortól a hobbi.
2018. okt. 12. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!