Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van más is akinek alig van...

Van más is akinek alig van valós barátja vagy épp nincs csak netes?

Figyelt kérdés
Általános óta kirekesztett vagyok, abba a suliba jártam ahol anya tanított. Nem barátkoztam velem teljesen elzárkóztak mindenkitől, mert akik hozzám is szóltak bántottak vagy piszkáltak. Így netes játékból lett egy baráti társaság akikkel állandóan beszélünk. Egyetemen sem tudtam normálisan feloldódni, mert ketten is oda mentek mint én. A piszkálás elkezdték így is. Levelezőre mentem át miattuk. Rossz már így, hogy nincs kivel mozizni beszélgetni. Azt érzem hibás vagyok és minek is élek.
2018. okt. 12. 00:21
 1/5 anonim ***** válasza:

ez részben a te hibád is, mert elszigetelődtél

én pl a legjobb barátomat neten ismertem meg szintén játékból és attól még találkoztunk élőben is

volt olyan akivel csak 10+ év után mondjuk, de végül találkoztunk

ha akarod te is találkozhatsz a barátokkal akiket neten ismertél meg, az idiótákat meg hagyd a francba

2018. okt. 12. 00:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem konkrétan egyik sincs, mert nehezen tudok bárkit is barátnak hívni, de inkább neten szeretek beszélgetni emberekkel.
2018. okt. 12. 07:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Abszolút nulla barátom/ismerősöm van.
2018. okt. 12. 07:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem csak internetről voltak levelezőtársaim, de 1-2 év után szinte mindenkivel megszakadt a kapcsolatom, csupán egy személy maradt, akivel még mindig napi szinten beszélgetünk. 18/L
2018. okt. 12. 11:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia, nekem is csak egy netes barátom van akivel szinte naponta beszélek, egyébként 10-11.osztály óta nincsenek barátaim. Én is egyetemista vagyok, még nappalis, és engem is betaláltak már, de ahogy tudom kerülöm azokat az embereket, a többiek meg nem foglalkoznak velem, és azt érzem nincs is rá szükségem.
2018. okt. 16. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!