Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek, miért ilyen velem?

Mit tegyek, miért ilyen velem?

Figyelt kérdés

Szóval már tényleg nemtudom mit tehetnék ezért járok itt.

Kb olyan augusztus végén a legjobb barátnőmmel (szívből imádtam) volt egy kis vitánk, ami csak egyre fokozódott a suli kezdetével. Van egy fiú akibe bele vagyok esve, imádom. Folyton együtt lógnak nem lehet őket elválasztani egymástól, de a barátnőm azt mondja hogy csak legjobb barát és vele ki tudja magát igazán fejezni. Ezzel még rosszabb lett a kapcsolatunk. Semmibe vett, soha nem ült mellém, került. Beszéltem vele de semmi sem érdekelte. Már azt mondja hogy tiszta szívből utál, nem tudok vele beszélgetni, játsza a kiskirálynőt, hogy milyen boldog nélkülem, a fiúval akit szeretek. Mindennap értelmetlenül kelek fel nincs kedvem élni. Depressziós vagyok mióta ez az egész tart.

Mit tehetnék? Én nem ártottam neki, soha nem is tenném :(

2018. okt. 3. 18:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Az ilyen nem barátnő,a srác tudja mit érzel? Sajnos vannak ilyen emberek akiket meg az élet meg se kellett törjön már rosszindulatúak azokkal is akik szeretik. De mint írtad te nem vagy ilyen. Hagyd őket,próbáld meg mással lefoglalni magad,lógj a másik barátnőddel. Hidd el így jártál jobban kétszínű barátnő nem barát .hogy bíznál meg benne ezek után?
2018. okt. 3. 18:52
 2/3 anonim válasza:
100%

Drága Tímea!

Tényleg nem tudod, mit tehetnél? Gondolkozz egy kicsit.

Én is szívből imádtalak téged. Nem tudom, milyen vitáról beszélsz, ha az neked vita volt, hogy féltékenykedtél/mondtam, hogy beszélgessünk, ne csak szivecskéket küldözgess, akkor igen, vitáztunk. Én soha nem akartam volna idáig eljutni. A baj ott kezdődött, hogy az első nap, mikor beléptem az ajtón, úgy fogadtál, hogy nem szóltál hozzám és csúnyán néztél rám. Elfogadtam, hogy szerelmes vagy Daniba. Én soha nem akartam volna neked fájdalmat okozni azzal, hogy sokat vagyok vele. Bár igaz, hogy szinte az egész nyarat azzal töltöttem, hogy hajnalig beszélgettem vele, de nem számít. Nekem tényleg mindig csak barát volt, most is az, és soha nem is lesz több. Már senkire nem mondom, hogy legjobb barát, mert nem bírom tovább az örökös féltékenykedést meg a társait, de igen, Dani az egyik legjobb barátom. És tudom milyen érzés neked, ugyanezen mentem keresztül én is. "Semmibe vett, került". Pontosan leírtad magadat. Kerültél engem, amikor én még mindig beszélgetést akartam kezdeményezni, de mindig volt valami okod a sértődésre. Aztán suli után meg kérdezted, hogy mi bajom van veled. Beszéltél velem, de semmi nem érdekelt???? Miről beszélsz??? Pont fordítva. Erdélyben lett minden rossz. Amikor helyet cseréltünk. Akkor elszakadt nálam a kötél. Igen, tiszta szívből utállak, és a mai napon nagyon durván leírtad magad előttem. Khm, Erik. De nem is baj, legalább megtanítottál arra, hogy soha ne bízzak senkiben! Köszönöm szépen! Ja és amúgy remélem, boldog vagy az új barátaiddal. De azt jegyezd meg, hogy én MINDENT megtettem érted. De feladtam. Kész."Nem ártottam neki, soha nem is tenném". Jó vicc ;)

2018. okt. 3. 19:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Uhh, ez igy nem lesz happy end. Nem végződhet így, adjatok esélyt egymásnak.
2018. okt. 3. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!