Hol ismerkedhetnék anime kedvelő fiúkkal?
Nekem van egy pár kedvencem: Sword Art Online, Elfen Lied, Death Parade, Mondaiji-tachi ga isekai kara kuru sou desu yo?, Otome wa boku ni koishiteru, Charlotte, No game no life, Guilty Crown, Re:ZERO kara hajimeru isekai seikatsu, Trinity seven.
Neked melyek a kedvenceid? Mivel fogott meg a történetük? ^^
24/F
Szerencsével bárhol. Vagy pedig bármilyen közösségi oldalon, csoportokban.
Bár engem az zavar, hogy az ismerőseim közül összesen 3 lány van aki néz animéket.
16/F
Nekem a kedvencem az volt, amikor random zenei táborban bemegyek a konyhába reggelizni(around 11am), és vagy 4-5en (akik szintén ott ismerték meg egymást) épp egy aktuális anime (snk vagy tg, asszem egyszerre futott az 1.évaduk szóval nem tudom melyik xd) új részét beszélték ki :DD legjobb tábor volt evör.
...szóval ja, lényeg, hogy tényleg bárhol lehet találni animéseket, most már annyi van belőlük mint a nyüv (idei elsőseink közül is van 5 - a 20ból :DD meg kb ugyanennyi kpopos is)
De irigyellek titeket, az én környezetemben nem nagyon vannak anime kedvelők, pedig én nagyon szeretem őket. Már lassan alig találok olyat, ami érdekes és még nem láttam, olyan 150et biztos megnéztem már minimum :) am szívesen beszélgetek itt is bárkivel (fiú vagy lánnyal is), írjatok nyugodtan :)
Ja és #Griffithdidnothingwrong :D
25/F
Griffith már azelőtt yandere volt, hogy ez a kifejezés létezett volna :D
Amúgy az én osztályomban 30-ból 3-an vagyunk animések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!