Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy kérjek bocsánatot?

Hogy kérjek bocsánatot?

Figyelt kérdés

Öszevesztem három lánnyal, és nagyon megbántam.

Úgy volt, hogy a sulink csapatot indít egy csapatversenyen, amibe 4en kellünk. Én voltam a CSK és van a csapatban egy csaj aki ténylag nagyon okos, és idegesített hogy mindent jobban tud mint én. (Amúgy igaza volt).

Emiatt összevesztem vele, hogy mit kell folyton okoskodnia. Eleg csendes, és nem gondoltam volna hogy visszaszól, de visszaszolt, ezért összevesztem vele. Aztán azt mondtam, hogy én vagyok a csapatvezető, szóval ha neki ez nem felel meg el lehet menni. Ő erre tényleg elment. Ezután a masik ket lányal is összevesztem, mert szerintük nem kellet volna ezt csinálonm, és ők is elmentek.

Azt hittem hogy akkor enyi a versenynek, de ma megtudtam hogy új csapat van egy másik negyedik ember+ők hárman és nem visznek.

Hogy kérjek bocsánatot és kerüljek vissza a csapatba?

2018. szept. 25. 15:40
 1/5 anonim ***** válasza:
88%

Ez a legundoritobb... Amikor valaki tenyleg okos es a masik azt mondja megis, hogy csak okoskodik...

Kerj bocsanatot (mindenkeppen), de ne vard, hogy visszavesznek.

2018. szept. 25. 15:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Arra ne számíts, hogy valaha visszavesznek, már most látszik, hogy ennél több eszük van. Ha őszintén bocsánatot kérsz és visszaveszel a képedből, hosszabb időn keresztül bebizonyítod, hogy nem vagy egy akkora alja bunkó, mint ahogy viselkedtél, akkor idővel valszeg megenyhülnek.
2018. szept. 25. 16:14
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Az a szomorú, hogy a kedves kérdező

- bántotta a lányt, csak azért, mert idegesítette (az, hogy okosabb nála)

- miután már nem tudott mással érvelni, a csapatvezetői hatalmával élve, "ki ha én nem" alapon mondta azt, hogy "ha nem tetszik, lehet menni"

- még a bocsánatkérése sem azért hajlandó, mert valóban megbánta, amit tett, hanem célja van vele amit el akar érni, és ezért még érzelmi manipulációra is képes; alattomos módon ezzel akarja visszakuncsorognia magát a csapatba.

Érdekes megfigyelni, ahogy a kocka nagyot fordult - megváltoztak a "hatalmi" helyzetek, a kérdező a király szintjéről szolga szintre süllyedt, a lányok, akik eredetileg alárendeltek voltak, rájöttek arra, hogy ők maguk is boldogulnak negyedik tag nélkül, ami felemelte őket. Csakhogy a lányok megdolgoztak és ki is érdemelték a sikerükért, amíg a kérdező csak belecsüccsent abba, amit erőbefektetés nélkül kapott.

A válaszom a kérdésre egyértelmű. Ne is kérj tőlük bocsánatot, mert arra is képtelen vagy - jelen helyzetben nem tudsz őszintén bocsánatot kérni tőlük. Persze ha kutyaként még jobban meg akarod alázni magad előttük, természetesen jogod van hozzá.

24/F

2018. szept. 25. 18:21
 4/5 anonim válasza:

Utolsónak van igaza. :)

Okosabb, mint te, akkor beszólsz neki, nem tetszik neki, elzavarod, mert ta vagy a főnök és csak mert megteheted vele. (Akkor bezzeg nem volt baj, hogy szegény valaki a csapatból távozik? He? Ráadásul a te hibádból... Neked csak akkor baj, ha te maradsz ki?)

Aztán miután a másik kettő is látja, milyen vagy, inkább vele mennek, elég egyértelmű kritika rád. És erre te mit csinálsz? Nem megbánod, meg ilyesmi... á, dehogy: Azért akarsz "bocsánatot" kérni, hogy ők visszavegyenek téged.

Ez nem bocsánat kérés! Nem is érted a kifejezést. Fel se fogod, mit jelent.

2018. szept. 27. 00:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Tehát ha jól értem, most egy negyedik valaki van helyetted, akivel ki is jönnek a többiek.

Tehát akkor most épp ő jön sorban, akivel ki akarsz szúrni? Bocsánatkérés? Miről beszélsz? Most épp őt akarod kirúgatni? Ennyi a történet, ennyi a motivációd.

Már megint olyannak teszel keresztbe, aki veled ellentétben ezt nem érdemli meg.

2018. szept. 27. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!