Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ismerősöm nem küldi vissza a...

Ismerősöm nem küldi vissza a maradék pénzt, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Júliusban egy régi kedves ismerősömnek kölcsönbe küldtem 8000 Ft-ot. Augusztusban vissza is adott belőle 3000 Ft-ot, mondta, hogy majd szeptemberben a többit. Sajnos azóta eléggé megromlott a kapcsolatunk, mert megismerkedtem egy régi ellenségével, és elég jóba lettem vele, de ezt ő nem vette jószemmel, és azt mondta "tudod mikor küldöm vissza neked te ***" amikor megpróbáltam ma behajtani a pénzt. Mit tudok tenni? Vagy ez már tanulópénz nekem? Paypalt érdekelné?

2018. szept. 23. 21:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nekem közel 300 ezer ft-al lóg legjobb barátnőm. Nagyon megszorult aztán így apránként adtam neki egy év alatt szépen ennyi lett. Mindig mondja majd megadja stb. De most fog születni a babája. Most is rosszul állnak anyagilag,szóval ezt a pénzt én nem fogom látni.

Én hiába hajtanám be,ha nem tudná megadni,mert ennivalóra se nagyon van pénzük. Én nem is bacogattom ezzel. De persze nekem is jól jönne ha vissza kapnám,mondjuk egybe.

örüljél hogy csak 5 ezer ft-ról van szó.

2018. szept. 25. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!