Fiú vagyok, mit jelent az, ha egy szintén fiú ismerősöm azt mondja hogy jól nézek ki?
Légyszíves normális választ.... Mennyire gyakori ez, a fiúk egymásnak mondják hogy jól néz ki. Ő mondta nekem* Remélem nem meleg, és nincs rámizgulva. Mégegyszer is normális választ kérek... Idétlen trollkodni vágyok kérem kiméljetek....
Én 18F
Ő 17F
Ezt azt jelenti, hogy szerinte jól nézel ki
Nem hitted volna ugye?
Nem azt mondta, hogy szexi vagy, vagy számara vonzó, hanem azt, hogy JÓL NÉZEL KI, ba.zki. Mi a fenét kell ezen túlgondolni?
Igaz, hogy palik nem nagyon mondják egymásközt, de ez lehet egy teljes mértékben hetero kijelentés is. Hidd el, vannak nekem olyan évfolyamtársaim, akikre 2 perc ismertség után előbb hinnéd, hogy homoszexuális, mint hogy hetero, pedig mindegyiknek barátnője van. :D
" Talán te vagy megzavarodva és tudat alatt meleg vagy ha ennyire zavar a dolog ,,
Már neharagudj, én nem vagyok meleg és nem vagyok megzavarodva. Csak furának tartottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!