Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Normális, ha a legjobb barátnő...

Normális, ha a legjobb barátnőm ennyire hanyagol a pasija miatt?

Figyelt kérdés

Több, mint egy éve járnak, de nonstop együtt vannak, minden áldott hétvégén a másiknál kempingelnek. Sorra mondja le a találkozóinkat, mert "jaj, a pasimnak most társaság kell", ha együtt vagyunk, folyamatosan megy a pofázás telefonon, néha csak akkor veszi észre magát a barátnőm, ha felállok és elsétálok, addig nem teszi le. Havi egyszer biztos előfordul, hogy anélkül, hogy megbeszélné velem, elhozza a mi találkozóinkra a pasit is. Képes az utolsó percben lemondani engem, hogy inkább a pasijával legyen. Volt, hogy azt hazudta, hogy az anyjának kell segítség, haza kell mennie, erre láttam, hogy a pasijával van.

Nagyon jó barátnőm, próbáltam már vele megbeszélni, de ilyenkor csak azt kapom, hogy féltékeny vagyok rájuk. Nem szeretném vele megszakítani a kapcsolatot, de ez lenne a logikus. Vagy van valami alternatíva?

2018. szept. 22. 10:47
 1/8 anonim ***** válasza:
51%
Igen, ez így szokott lenni. Szétrobbanthatatlannak tartott barátságok pár nap alatt semmivé lesznek. Hiába, a szerelem öl, butít és nyomorba dönt.
2018. szept. 22. 10:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Szembesitsd a valosaggal, de biztosan nem fog neki tetszeni. Vagy atgondolja, es felfogja a helyzetet, hogy nem korrekt, hogt a pasija miatt lemondja a talalkozokat, vagy nem fogadja el, de akkor szakits vele. En is ateltem szinte ugyanezt a helyzetet (minden talalkozot visszamondott, mert jott a pasija, a legutolso ket talalkozonk kozott is kb 1 ev telt el), ha nem kepes a baratnojere 1, max 2 orat szanni az eletebol, akkor legyen a faszi a legjobb baratnoje...
2018. szept. 22. 11:09
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Normális.

Neked nincs pasid?

Miért akarsz lógni a barátnődön?

Te is az a tipikus barátnő vagy, aki képes szétrobbantani bármilyen kapcsolatot csak azért, hogy vele foglalkozzanak.

Vagy keress olyan barátnőt, akinek szintén nincs senkije.

2018. szept. 22. 16:53
 4/8 anonim ***** válasza:
48%
1 éves kapcsolata,még lógnak egymáson, bár fura, hogy ennyire beszippantották a másikat, de előfordul. Most hanyagoljátok egymást,vagy mond meg neki, hogy ha már eloszlott a lila köd, akkor folytathatjátok.
2018. szept. 22. 18:43
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is így kezdődött.

Mi azóta nem is vagyunk olyan jó baráti viszonyban.

Nem,ez nem normális.

Ugyan is szerintem van egy határ,még pedig ha veled megbeszél egy találkozót akkor figyeljen rád,ne a pasijával telefonáljon.

Én is elsétáltattam haza jöttem,ha találkozó alatt képes volt végig telefonálni. Ez a nagyon egymásba cuppanás szerintem már nem egészséges.

Nekem volt,hogy megbeszéltünk talit várok várok és nem jön.Hívom,írok neki semmi. Majd haza jövök,ír egy olyat bocs, x-el mentem ide oda. Akkor legalább emelte volna meg a k..va telefont,hogy bocs még sem jó. Vártam rá 1 órát feleslegesen.

Akkor volt olyan is,nálunk anyumék nem voltak itthon mert rendezvényen voltak, másnap jöttek volna haza.

Mondtam barátnőmnek,hogy aludjon itt csináljunk egy csajos estét. Én bevásárolok,iszunk eszünk,táncolunk. Mivel sokszor csináltunk ilyen két személyes bulit mindig jól sikerültek. Gondoltam milyen jó lesz. Veszek alkoholt,rágcsálnivalót,édességet. Úgy volt rendelünk pizzát. Na és akkor várom várom. Megint nem veszi fel a telefont nem reagál. JÓ én rendeltem egy pizzát,mert éhes voltam. Nagyon ideges voltam,nem álltam jól anyagilag mégis bevásároltam mindenfélét. Főleg az alkoholt amit szeret. Költöttem 9-10 ezer ft-ot a semmiért. Mert nem jött. Másnap írt,hogy x-el házi buliba mentek és elfelejtette -.-

Délután 5 kor fixáljuk az időt,hogy akkor 7 re átjön.

Jó néhányszor eljátszotta az időmet,hogy megbeszélt találkozókat elfelejtette. Utána én nem kerestem. Ha keresett bunkó és flegma voltam vele. Szerintem attól,hogy vki szerelmes,meg kapcsolatban van nem kéne mások idejével játszani.

Pénzt időt nem sajnáltam,hogy elmegyek vhova,vagy éppen vásárolok,vagy úgy készülök és erre meg semmi. Még le sem mondja. Vagy ha le is mondja a tali előtt kb 15 perccel.

Amikor meg szükségem lett volna rá akkor is szarban hagyott. Ha szerelmes ha nem. Legalább egy "Hogy vagy?"-nak örültem volna,de az sem.

Onnantól kezdve én nem kerestem,nem írtam, ha írt akkor is röviden,tömören,flegmán. Nem voltam rá kíváncsi.

Aztán pedig október végén megtudtam véletlenül,hogy polgári esküvője lesz ( úgy hogy nyár óta volt együtt a csávóval), aztán decemberben rendes esküvő. Engem kért fel tanúnak. Meg próbáltuk megbeszélni a dolgokat. Hellyel közzel megbeszéltünk. De sajnos esküvő után megint nagyon össze vesztünk. Februárban ismét megpróbáltuk megbeszélni. Tartott két hétig. Kiderült,hogy terhes onnantól kezdve megbolondult.

Most fog szülni jövőhéten vagy utána,igazából már bármikor. De a barátságunk nagyon lájtos.

Sajnos most meg a terhességgel van elfoglalva ami oké,csak engem meg nem érdekel,hogy 2 órára össze futunk és csak azt hallom,hogy a pasijáról panaszkodik,meg így a terhesség,úgy a terhesség.

Átérzem amin most mész keresztül hidd el én sem akartam vele megszakítani a barátságot,de én besokalltam.

Nem féltékenység,meg hogy nincs senkim,egyébként pont alakulóban volt vmi,szóval nem ez.

Most is barátok vagyunk,de már nem szoros a kapcsolat,heti 1-2 alkalommal egymásra írunk és kész.

Ma találkoztam vele,de csak elszívta az agyamat....

Előtte 3 évig pedig napi szinten beszéltünk heti 4-5x találkoztunk. Most meg ami van :D

Ez van :D

Ha van kérdésed írj nyugodtan vagy ha beszélgetni szeretnél tavaly pont ebben voltam :)

2018. szept. 22. 19:29
 6/8 A kérdező kommentje:

Koszonom a normalis valaszokat!

Van kapcsolatom, es nem akarok a baratnomon logni. ;) De az utolso nagyon jol leirta, nem normalis, hogy valaki a masik idejevel szorakozik. Bar en is hulye vagyok, hogy hagyom.

2018. szept. 22. 20:15
 7/8 anonim ***** válasza:

Hmmm, ez a középiskolás legjobb barátnőmre emlékeztet. Kezdetben volt neki egy nagyon mérgező, bántalmazó kapcsolata, a pasi kihasználta fizikailag, mentálisan, mindenhogy, még dolgoztatta is a pasinak a munkahelyén ésatöbbi. A csajnak persze soha egy másodperce sem volt rám, elhívott mindenhova, majd az utolsó pillanatban lemondta “jaaaj, de xy megsértődik ha inkább veled vagyok, mint vele”, ha mégis összefutottunk a pali persze váratlanul felbukkant.

A sztori “szép” része, hogy amikor szakítottak, több mint fél évig, majd egy évig én kapartam össze a lányt padlóról, szó szerint minden délutánomat vele töltöttem, hogy eltereljem a figyelmét a volt pasiról. Így ment ez úgy kb. 5 évig: összejött valakivel, kihasználták, szakítás, padlóról összeszedés. Persze az én problémáimat mindig semminek tekintette, szerinte csak neki lehettek bajai és soha nem értékelte eléggé, hogy mennyi mindent feláldoztam érte.

Aztán egyszer csak megelégeltem és azt mondtam, hogy oké, nekem ez sok, találkozzunk, ha felnőttél agyilag.

Azóta már nem vagyunk szoros kapcsolatban, évente ha 1-2szer hallok felőle, de őszintén nem hiányzik. Az ilyenek még nem értek meg egy valódi barátságra. Mondd meg neki, hogy változtasson, vagy inkább hanyagoljátok a dolgot.

2018. szept. 22. 21:21
 8/8 anonim ***** válasza:

Sajnos hiába fog vele beszélni,nem fog változni főleg,hogy több mint 1 éve tart a dolog.

Jobb hanyagolni.

Sajnos én is bánom,hogy annyiszor próbáltam megbeszélni vele a dolgokat,mindig egy két hétig tartott utána ismét üresen ígért találkozók,magyarázkodások voltak!

Majd akkor fog kapcsolni ha már abszolút nem fog felőled hallani.

2018. szept. 23. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!