Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan utaljak rá?

Hogyan utaljak rá?

Figyelt kérdés
Van egy lány, egy ideje ismerjük egymást, minden nap jókat beszélgetünk. Egy hónapja bejelölt egy profil, később kiderült ő az. Nem mondtam el neki, hogy rájöttem, nem akartam vitázni. Erről a profilról olyanokat kérdezett, hogy van-e barátnőm és hogy tetszik-e valaki. Később letiltottam. Viszont nekem eléggé bejön.. Hogy utalhatnék rá? Nem szeretném azzal letámadni, hogy többet érzek..
2018. szept. 19. 17:38
 1/2 anonim ***** válasza:

Pl.

-Figyi,az utóbbi pár napban sokat gondolkoztam. Rájöttem milyen szép kedves lány vagy. Tudom hogy megleplek ezzel de tetszel nekem. Nem lenne kedved más irányba vinni az ismerkedésünket?

Valami ilyesmi.

19L

2018. szept. 19. 18:16
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehet nem kellett volna letiltani! Vagy oldd fel a tiltást és ha már ilyen játékot játszik, akkor tedd ezt te is. Írd meg annak a profilnak, hogy neked tetszik az a lány. Említsd meg neki név szerint is (saját magát)!
2018. szept. 30. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!