Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az emberek utálják azt aki...

Az emberek utálják azt aki feszült?

Figyelt kérdés
Nem tehetek róla, de alkalmanként feszült vagyok, olyan is előfordul, hogy ok nélkül. Sajnos az emberek mesteri módon tudják azt kikövetkeztetni, hogy miattuk vagyok ilyen, ők okozzák bennem ezt, és emiatt ellenségesek és utálnak. Tényleg ennyire fontos, hogy az ember mindig higgadt és laza legyen? Másképp közutálat tárgyává válik? Rengeteg konfliktusom adódik abból, hogy feszült, stresszes vagyok.
2016. nov. 20. 15:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Ahogy megfigyeltem egy két idegeskedés belefér,de ha mindig olyan valaki,akkor az nem tetszést vált ki.
2016. nov. 20. 15:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy nem tetszik. De miért foglalkoznak vele? Az ő ügye nem? Ezért még nem kell utálni.
2016. nov. 21. 12:50
 3/4 anonim válasza:

Mert ha valaki sokszor idegbajos, az negatív kisugárzás és az emberek nem szeretnek olyanok társaságában lenni, akik mindig feszültek, mert a te rossz hangulatodat ráragasztod másokra is...

Próbálj meg lazább lenni... Sportolj, fuss biciklizz, hogy old a feszültségedet :)

2016. nov. 21. 18:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Ennyire intoleránsak az emberek és nem megértőek? Csak magukkal foglalkoznak általában?
2016. nov. 22. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!