Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan baratkozzak az uj...

Hogyan baratkozzak az uj iskolaban?

Figyelt kérdés
Szoval en most lettem 9.-es es nem igazan tudok baratkozni mivel mindig is zarkozott szemelyiseg voltam. Probaltam ezen valtoztatni de tobb-kevesebb sikerrel ment. 1 lannyal tudtam beszelo viszonyba kerulni de szeretnek a tobbiekkel is legalabb par szot valtani de ilyenkor amikor erre kerulhetne a sor akkor bepanikolok es abszolut hulyesegeket beszelek. A tobbiek mar szinte egesz jol osszeszoktak egymassal ezert en nem erzem hogy tudnek bekerulni kozejuk. Kerlek segitsetek mar nagyon sokat sirtam ezert (tudom hogy nem kene) de probalkozok kozelebb kerulni hozzajuk. Nagyon szomoru vagyok ezert es tudom hogy az elso par honap ilyen lesz es johetnek a kerdesek hogy "miert panikolok amikor ez csak a 2. het" de szeretnek minimum beszelgetni veluk egy kicsit. Mindenki mondja hogy a legjobb "buli" a kozepsuli es ott kotod az eletre szolo baratsagaidat hat en remelem hogy ez idovel igy is lesz. Koszonom elore is annak aki segit!

2018. szept. 17. 21:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Orulok, es oszinten kivanom, h sikeruljon. Utolso voltam :D
2018. szept. 20. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!