Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek jogosan vertem...

Szerintetek jogosan vertem meg haverom?

Figyelt kérdés
Folyton szivatott az ex barátnőmmel akivel 1 évet voltam együtt mert ők barátok, szoktak találkozni. Most szakítottam a lánnyal és ő kirakott egy képet vele azzal a leírással hogy "szerelmem". Persze csak haverok de akkor is engem ezzel provokál. Én erre felhúztam magam és ráírtam hogy ez meg mi. És olyat ír nekem hogy "ő mostmár az enyém ilyen röhögő szmájlival) Hát kva vicces. Tudja hogy engem ezzel sérteget és azért csinálja. Olyanokat mondott hogy "simán megdughatnám" és röhög a képembe. Persze ez neki vicc meg minden de nekem közel sem az. Tudja hogy ez nekem nem jól esik, mert nagyon megviselt ez a szakítás és még mindig érzek iránta, de mégis csinálja. Amikor együtt voltunk, haverom olyat akart csinálni hogy fénykép amelyen úgy látszik hogy smárolnak, persze a csaj nem egyezett bele, hanem elmondta nekem hogy mit akart a gyerek csinálni. Ezzel akart féltékennyé tenni meg szívni a vérem. Tudja hogy féltékeny típus vagyok, de ő sem külömb. Ez egy baráttól nem szép dolog. Egy este ugyanígy szivatott és betelt nálam a pohár.. Nekimentem kapott pár öklöst neg rúgást tovább akartam ütni de megkért hogy hagyjam abba. Mondtam neki hogy hagyja abba az ilyen viselkedést mert nekem ez sértő és szeretem azt a lányt. Ha akarja hogy haverok maradjunk, gondolkozzon el. A másik ok meg hogy nagyon szemét módon szakított a barátnőjével tegnap. A barátnője nekem meg az egyik legjobb barátnőm. És elkezdett nagyon sírni a lány én megsajnáltam. És ugye ezért is kapta el a magáét a gyerek. Most össze vagyunk veszve de ki fogunk békülni és remélem nem tesz velem többé ilyet. Szerintetek jogosan vertem meg?
2018. szept. 16. 22:11
 1/7 anonim ***** válasza:
31%
Zsák meg a foltja
2018. szept. 16. 22:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én ezzel a "haverral" megszakítanám a kapcsolatot. Kizárt, hogy kibéküljek vele. Nekem olyan barát kellene, aki nem idegesít. Főleg ne olyan dologgal húzza az agyam, ami tudja, hogy számomra rosszul esik. Elhiszem, hogy megviselt a szakítás.

Én is adtam volna a képére.

2018. szept. 16. 22:20
 3/7 anonim válasza:
92%

Szerintem jól tetted

Azt hiszem nekem előbb durrant volna el az agyam és hiába vagyok lány, egy ilyenért szarrá vertem volna.

Az előttem válszolóval tudok egyet érteni

Ha nem tud változni a barátod akkor csak feleslegesen pazarlod az enerdgiádat vele.

Azért sok sikert!

2018. szept. 16. 22:28
 4/7 A kérdező kommentje:
Amúgy nagyon bírom a srácot, de amikor ilyen nagyon haragszom rá. Mondjuk ez eddig 2-3 szor történt meg hogy olyasmivel próbál poénkodni amitől a szivem leszakad. Szerintem a lánnyal ki fogok békülni előbb utóbb, de haverom ha ezek után is ezt csinálja akk befejeztem vele
2018. szept. 16. 22:32
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

#2 vagyok.

Figyelj, írtad, hogy 2-3x történt meg az, hogy nagyon megbántott. Gondolom minden egy eset után azt mondtad magadnak, hogy : "Na jó, adok neki még egy lehetőséget...".

Ez már a 4.

Üljetek le és beszéljétek meg, ha tovább szeretnéd vele folytatni a haverkodást. Ha nem ért a szép szóból, akkor ott gondok vannak. Empátia teljes hiánya.

Én elvetném a barátságot, b@ssz@ fel másnak az agyát...

2018. szept. 16. 22:39
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyan azért vertem meg valakit, amiért te. Nem, nem lányért, hanem a hírnevem és önértékelésemet ért károk miatt. Más okból lettem megalázva. Próbáltam szép szóval, mások segítségével jobb belátásra bírni az illetőt, de mind hiába. Az incidens után kapcsolatunk meglehetősen sokat javult, főként mert egy kisebb szünet után találkoztunk és megváltozott.

Persze lehet, hogy a te "barátod" nem fog javulni, meg ezek után nem tekinteném barátnak, de mindenesetre szerintem jogos.

Vagyis mégis milyen "barát" az, ki sérteget, megaláz szándékosan?

Én kizárnám az életemből az ilyen mérgező embereket.

2018. szept. 16. 22:39
 7/7 anonim válasza:
Sajna nekem is ilyen a "barátom" ami rosszul esik azzal piszkál.. Meg ha vezet is direkt csámcsog a rágóval,nyálával hogy idegesítsen engem,igaz mert ez is idegesít,csak sose szóltam neki ő meg azt várja ,csak utánna nem hagyná abba 1percen belül hanem sokáig csinálná inkább csöndbe maradok... Kikészít,de ha mondanám hogy hagyjon lejáratna ,kitalálna rólam dolgokat es azt nem akarom..
2018. dec. 6. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!