Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Jogosan hiszi azt a haverom,...

Jogosan hiszi azt a haverom, hogy a magassága ekkora előny?

Figyelt kérdés
Ő 194 cm és 87 kiló,én pedig 180 cm és 80 kiló. Ő kosárlabdázik én pedig bokszolok. Mindketten kb 5 éve űzzük az adott sportágat. Többször szóba került,hogyha bunyóznánk egyett akkor ki nyerne. Ő úgy gondolja hogy hiába bokszolok,mert olyan magas hogy szerinte nem tudnám megütni,mert lerúgná a fejem. Én pedig úgy gondolom,hogy neki nincs esélye ellenem mivel gyorsabb vagyok és képzett. Szerintetek?
2016. okt. 9. 12:25
 1/6 anonim válasza:

A box végül is küzdősport , a kosárlabda mag labdajáték . 5 év alatt mint boxoló nagyon sok mindent megtanulhattál - ütéskombináció , lábtechnika , ütéspontosság ... , ő a saját sportágában pedig a pontos passzokat , kosárba dobást , labdapattogtatást .... . Ez két különféle sport , de más irányzat , olyan mint összehasonlítani az almát a körtével , mind a kettő gyümölcs és fán terem és ennyi a közös .

De visszatérve a kérdésre szerintem 95% esélyel a box nyerne mert hiába 194 centi hosszú lábakkal , nem azt tanulja hogy hogyan kell egy bizonyos pontra pontosan rúgni tehát te mint boxoló tanulod a védekezést is - és mivel fejrúgás volt a felhozott példa - neked tök mindegy hogy az most egy kéz vagy egy láb , nagy valószínűséggel ki tudod védeni , és egy jól irányzott ütéssel már meg is tudod fogni ... Szóval ez az én véleményem .

2016. okt. 9. 14:02
 2/6 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm a válaszod!
2016. okt. 9. 18:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Próbáljátok ki. Kesztyű aztán had szóljon
2016. okt. 9. 22:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Kesztyű és kész, bunyózzatok egyet. A szájkaratét utálom. Ha fejbe tud rúgni, akkor ügyes volt, mutassa meg, ne csak a szája járjon. Van némi előnye, de mivel nem tanult rúgni soha, így csak azt hiszi, hogy képes téged lerúgni. Nem olyan egyszerű az. Én neked több esélyt adok.
2016. okt. 10. 02:07
 5/6 anonim ***** válasza:
100 bunyóból 99x te nyernél, a maradék egyben meg szívrohamot kaptál. Hívd el egy boxedzésre, ne suttyomba bunyózgassatok, annak sosincs jó vége. Cserébe te is elmehetsz egy kosáredzésre, az edzőknek meg mondjátok hogy fogadásból csináljátok, nagyon fognak nektek örülni :D
2016. okt. 10. 14:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Akkor majd a héten elhívom kesztyűzni. Köszi a válaszokat!
2016. okt. 10. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!