A legjobb barátnőm folyamatosan írkál és keres, mikor megmondtam hogy ne. Mit csináljak hogy befejezze?
A legjobb barátnőmmel 7 éve voltunk barátok, szinte egyutt nőttünk fel. Azonban 2,5 hónapja az egyik közös buli után ő lefeküdt a barátommal. Vele 1 éve voltunk együtt, az egészben pedig meg szomorúbb hogy a barátnőmnek volt barátja. Most 2 hete talan folyamatosan írkál, keres illetve volt olyan hogy itt várt a házunknál mikor hazajöttem. Gondolkodtam hogy megbocsájtok neki, de egyszerűen nem megy.
Szerintetek mit csináljak?
18L
"Innen nézve ott van."
Ha akarom, nem volt szép dolog egy volt barátnőtől, amit a tied csinált.
(Csak a te barátod és a közötte lévő afférról beszélek, ugyanis ahhoz, hogy az ő barátja mellett mással is lefekszik, neked semmi közöd!)
Ha akarom, szép és önfeláldozó dolog volt barátnődnek lefeküdnie barátoddal, mert így rádöbbentett téged, hogy barátod félrelépős.
.
Barátod legalább annyira hibás a megtörténtekben, mint barátnőd, tehát ne rakd csak az egyik vállára mindkettejük hibáját!
Az "örök harag" helyett inkább megbeszélnetek kéne a dolgokat!
Yep a barátnője tuti arra gondolt, hogy mekkora szívességet tesz neki ha lefekszik a pasijával.. :D
Micsoda nemes lélek! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!