Nem érzem jól magam az iskolában, pedig nem vagyok különc?
Esküszöm, mintha magamat olvasnám :( Általánosban volt 1-2 barátom, de inkább voltak mérgező barátok, nagyon sokszor nem is foglalkoztak velem. Néha úgy érzem, hogy a számomra a barátság, mint fogalom, ismeretlen. Volt egy olyan baratnőm is, akinek a nagy önbizalomhiányomat, és a szorongásomat köszönhetem, amit egyszerűen nem tudok kiírtani magamból. Persze még most is jóba vagyok velük, de az mégse ugyan az, csak ráírunk egymásra, nagyritkán összefutunk, de kb ennyi az egész.. Most mentem 9.-be, tudom még csak első nap volt, de nem volt valami pozitív, mindenki beszélgetett a másikkal, én is próbáltam a padtársammal, de ő is ugyan olyan volt mint én, alig mertünk egymáshoz szólni :S Csak abban reménykedem én is hogy ez a "közös tulajdonság" majd idővel összehoz minket. Az a baj, hogy a többiek nagyon annyira nem is szimpatikusak, de hát egyedül meg mégse jó egész nap lenni, muszáj lenne megtalálnom valahogy a közös hangot velük... Az meg csak mégjobban rátesz egyet a lapáttal, hogy tele van az osztályunk lányokkal, sokkal jobban örülnék neki ha inkább a fiúk lennének többségben, mert akkor legalább tudom, hogy úgyis összefognánk mi lányok, de így, hogy 30-an vagyunk, 7-en meg fiúk, nem igazán számítok erre.
Én őszintén szólva legszívesebben magántanuló lennék, hogy szépen, csendben, nyugodtan átvészeljem ezeket az éveket, annyira nem bírok néha emberek között lenni, elég sokat csalódtam az utóbbi 2-3 évben... De egy olyan ürüggyel, hogy szorongok, és inkább tanulnék otthon egyedül, mint a suliban, szerintem még meg se hallgatnának..
Velem is ez van, csak most mentem 9.-be. Én azt tervezem, hogy megpróbálok egy kicsit stlílusosabban megjelenni, segítőkész és vicces lenni. Bár eleinte felénk vagyok, ezért is nehéz ez ennyire.
:/
Én most mentem 12-be...
Ugyanez van, mindenki nyal mindenkinek, hozzám meg a lócitrom sem szól...
Én vagyok a legjobb tanuló az osztályban, ezért legalább visszaköszönnek nekem, amúgy lesz4rnak...
A tananyagot, a második legjobb tanulótol szoktam elkérni, de az is úgy viselkedik mint egy kígyó...
Szerintem egy kicsit féltékeny is rám...
Tojok rájuk, nem érdekelnek.
Van egy családom, akiket szeretek, és akik szintén szeretnek engem, a többi nem érdekel.
Ismerős. Van 3-4 ember, akik a "társaságom", de nem túl kiegyensúlyozott a kapcsolat.
Nincs az osztályodban csendesebb lány/srác? Lehet, hogy pont ugyanez a problémájuk. Nekem is nehéz volt megszólítani őket, de sok csendes emberről derült már ki, hogy igazából tökjól lehet velük beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!