Lehet hogy én vagyok különc/fura 20éves?
Van 4 jó barátom akivel már az óvodában is barátok voltunk. De hétvége semmi másból nem áll nekik mint a piálásról meg bulizásból. Oké 20 évesek vagyunk de többször felvettem már hogy menjünk el pl:Airsoftozni hétvégén.
ÁÁ inkább igyuk el az árát.
Vagy menjük ki horgászni, építsünk gokartot (apám mesélte hogy ő a barátaival építettek több simson motoros gokartokat és nagyon élveszték, az építést magát jobban mint a házi gokart versenyeket.
Szüleink is barátok voltak, mesélték hogy ők már 20 évesen bejárták fél magyarországot az ETZ motorok.
De semmi sem érdekli őket Napközben dolgoznak (én is) túlóráznak hogy hétvégén minél több pénzt el tudjanak verni.
Vagy ez a normális és vagyok a "dedós"
Szerintem keress új barátokat is.
Huszaséveink elején vagyunk, mi mindkét verziót szoktuk csinálni, van hogy kirándulunk, paintballozunk, máskor meg csak simán összeülünk inni.
Ha változatosságra vágysz keress hasonló érdeklődéssel bíró barátokat.
Szerintem ez nem normális max nekik, igazad van szerintem ez nem normális,nem is értem a mai fiatalokat, mondjuk én is az vagyok :-D én is be szeretném járni az országot motorral aztán külföld,igaz eddig csak 2 megye sikerült :-D nem muszáj azt csinálni amit õk, azt tedd amit szeretnél, ha egyedül akkor egyedül, én eddig vártam az állítólagos barátaimra, hogy majd ide oda él megyünk akár motorral vagy mással de én ezt be fejeztem, vettem a bátorságot egyedül és bele vágtam magyaroszág körbe motorozásába, igaz nem egy túra motorral de nem ez számít ha nem az élmény és én hogy érzem magam.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!