Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan tudnék Győr környéki...

Hogyan tudnék Győr környéki melegekkel ismerkedni?

Figyelt kérdés

Senki sem tudja, hogy meleg vagyok és nem is mostanában szeretném felvállalni. Már évek óta egyedül vagyok ezzel és hiába vesznek körbe emberek, néha nagyon magányosnak érzem magam. Jó lenne beszélgetni valakivel aki ugyan ezen megy keresztül amin én, hogy tudjam, hogy nem vagyok egyedül. NEM szex partnert keresek, csak egy barátot. Netes ismerkedős oldalak kilőve, ott szinte mindenki csak dugni akar. Nincs valamilyen meleg barát hely vagy valami, ahol lehetne ismerkedni?

17/F

2018. szept. 1. 14:13
 1/8 anonim ***** válasza:

Van facebookon LMBTQ+ csoport, oda nyugodtan írhatsz ki posztot, hogy beszélgetőpartnert keresel Győr közelében.

Teljesen biztonságos, elfogadó közösség, és biztosan írnának páran.

Sok szerencsét! :)

2018. szept. 1. 14:37
 2/8 anonim ***** válasza:

[link]

Itt a csoport linkje:)

2018. szept. 1. 14:39
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! :)

Ugye írtam, hogy nem szeretném még felvállalni mert még nem állok készen rá. Ha belépek ebbe a csoportba akkor az ismerőseim fogják látni, hogy benne vagyok?

2018. szept. 1. 15:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, de ha mégis, akkor nyugodtan mondd azt, hogy támogató vagy. Egy másik ilyen csoportban engem észrevettek, bár akkor azért, mert egy ismerősöm is benne volt, és azt mondtam, hogy csak támogató vagyok, s nem lett belőle baj:)
2018. szept. 1. 15:25
 5/8 anonim ***** válasza:
54%
Ha gondolja valaki nekem írhat,igaz én lány vagyok és hetero de szívesen barátkoznék fiúkkal :)
2018. szept. 2. 20:18
 6/8 anonim ***** válasza:
A vasútállomás WC-jében, hétköznapokon este 7-kor!
2018. okt. 1. 23:26
 7/8 kiscsillag1981 válasza:
Gusztustalan vagy...hagyd már békén Őt!
2019. máj. 19. 16:12
 8/8 kiscsillag1981 válasza:
Szia! Én ugyan hetero lány vagyok,de szívesen meghallgatlak. A legjobb barátom is meleg volt,Ő volt az én lelkitársam.
2019. máj. 19. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!