Győrben a 14 es busz melyik iskolához áll meg a legközelebb?
Kb 4-5 iskolát érint a vonal, mindkét irányból nézve.
De akár az egyetemhez is el lehet vele jutni (bár kicsit gyalogolni is kell...)
Hány éves lehetett?
Sajnos ennyiből kétlem, hogy meg tudnád találni.
Így végiggondolva, még ha valahogy rá is jönnek, melyik suliba jár, azzal nem hinném, hogy sokkal előrébb lennél.
Egyébként nem is biztos, hogy iskolába ment.
Pl. nem volt első órája, és csak akkor indult otthonról.
Szívesen segítenék meg drukkolok, de nem sok esély mutatkozik, hogy megtaláljuk.
Egyébként egy próbát megér az általad említett csoportban egy bejegyzés szerintem.
köszi szépen azért :3 Bőven elég ennyi is. Amúgy azon a napon mindig majd abban az időben járok hátha :D így mindig szépen indul majd, amíg tart a varázsa.
Amúgy nem tudtam mit lépni, hisz a buszon ült én meg a járdán sétáltam. Csak láttuk egymást miközben a busz bekanyarodott és továbbment.
Viszont a vonaton találtam egy aranynyakláncot, így azt kiírtam a Győr hallottad volna csoportban, hogy kinek hiányzik az a nyaklánc, azzal az utóirattal, hogy keresném azt a lányt a buszról :D
De ha nem lesz semmi akkor se szomorkodom, mert igazán nincs miért ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!