Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan terelhetném a beszélget...

Akitakarsz kérdése:

Hogyan terelhetném a beszélgetést kicsit erotikusabb témára?

Figyelt kérdés
Nekem tetszik a lány a lány is nekem. De nem tudom hogy mit írjak mondjak neki. (Jó a segged/nagy a csöcsöd ilyet nem akarok!)

2018. aug. 25. 10:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Volt egy fiú ismerősöm. Internetes beszélgetésnek nagyon "finoman" akart erre terelni, de ugyanúgy tiltottam őt a francba, mint a "jó a segged/nagy a csöcsöd" beszólásokat, nincs különbség.
2018. aug. 25. 19:08
 12/15 anonim ***** válasza:
beszélgetésben*
2018. aug. 25. 19:08
 13/15 anonim ***** válasza:
50%
És a 8-ast miért kellett kinullázni? Ha egy kicsit utánaolvasnátok tudnátok miből van, és mi történik.
2018. aug. 25. 20:29
 14/15 anonim ***** válasza:
Na jó, segítek, ez a B verzió, de az igazi egy kicsit korábbi. https://www.youtube.com/watch?v=ErzMCETooDs
2018. aug. 25. 20:31
 15/15 anonim ***** válasza:
3-as én kisegítelek: az a gond vele, hogy GÁZ! Ezt nem lehet humorosan előadni, ez egyszerűen közönséges és kész. Iszonyat kiábrándító ha egy randin egy pasi ilyen baromságokat mond (és még hülyén vigyorog is hozzá). Részemről instant felejtős lesz az ember mert azt feltételezem a megnyilvánulása alapján, hogy ostoba és nincs stílusa.
2018. aug. 25. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!