Hogyan terelhetném a beszélgetést kicsit erotikusabb témára?
*Nekem tetszik a lány a lány is nekem
Ezt fogalmazd már át légyszíves érthetőbbé:D
Duplán is tetszik a lány 😃
Bókok mindig hatásosak, bárhogyan mondod.
Ha nem akarsz seggeset, akkor dícsérd a sminkjét/haját/öltözködését!
De ha mondjuk edzés miatt jó a segge, akkor az is lehet egy jól megfogalmazott bók, hogy nem a testi-genetikai adottságaként, hanem az ő saját eredményeként dicséred a popsiját 🙂
Elég egyszerű. Ha éppen ül mondjuk egy padon, vagy a fűben akkor ennyit mondasz neki kicsit csibészesen, hogy: "lennék a pad/fű"
Vagy ha a farzsebében van valami, általában a lányoknak a telefon, akkor a fent említett stílusban: "lennék a telefon" "jó már a telefonnak"
gyökér vagy b+!
Ha tetszel a lánynak, akkor gőzzel kell rámenni meg izommal, nem dumával ba*ki!
#3-as vagyok
Semmi bajom azzal, hogy lepontoztatok, de indokoljátok meg, hogy mi a baj ezzel a módszerrel? Nyilván nem paraszt módjára kell mondani ezeket hanem kicsit elnevetve/poénosan, és abbol már látja is a fiú, hogy a lány hogyan reagál ezekre a dolgokra.
Tereld akárhogy, de aztán fogadd el a reakciókat is...
Nem minden lány akar ilyesmiről beszélni veled, ha nem vagytok kapcsolatban, ha meg nem akarnak, akkor nincs mit erőltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!