Miért van ez? Én rontottam el valamit?
Figyelt kérdés
Pár éve amikor bekerültem a gyülekezetbe akkor elég joba lettem a pappal, ami először elég meglepő volt hogy ő pap létére foglalkozik gyerekekkel. Az utóbbi 2 év viszont úgy telt el hogy ő lett a legjobb barátom. Vannak közös programjaink, közös vicceink és elég jól elvagyunk együtt annak ellenére hogy 22 évvel idősebb nálam. Volt olyan hogy sírva hívtam fel ő meg az éjszaka közepén engem vígasztalt az utcákon sétálgatva. Egyszóval jóba lettünk. Ezen a nyáron viszont elmentünk táborba ahova ő is eljött mint képviselő prédikátor és ott volt a legjobb barátnőm is aki elköltözött s most elég messze lakik így nem túl gyakran találkozunk. A lagjobb barátnőm és a "papom" ismerték egymást még akkorról mielőtt a csaj elköltözött volna, beszélgettek akkor is de olyan joba mint velem a csaj nam volt a pappal, sőt a barátnőm nem is igazán bírta. Na de a lényeg, hogy a drága jó papom elkezdett közvetlenül viselkedni a barátnőmmel, ami kicsit meglepett, de nem szemteltem neki nagy figyelmet addi amig a barátnőm elmesélte hogy a pap megengedte hogy tegezze. Ott döbbentem le, mert annak ellenére, hogy 2 éve legjobb barátok vagyunk én még mindig nem tegeztem, de ennek nem adtam nagy jelentőséget hiszen így is tudtam közvetlen lenni vele. Rosszul esett hogy a barátnőmnek akivel nem is találkoznak és nincsenek is jóba megengedte hogy tegezze s nekem nem. Gondoljátok hogy van valami oka? Vajon én rontottam el valamit? Esetleg csak túl nagy dolgot csinálok az ügyből?2018. aug. 24. 23:34
1/6 A kérdező kommentje:
17/L
2018. aug. 24. 23:35
2/6 anonim válasza:
Gondolom ha te is megkéred, akkor téged is tegezett volna.Szerintem is túlgondoltad.
3/6 A kérdező kommentje:
De nem akarom hogy csak azért engedje meg hogy tegezzem mert hisztit csinálok belőle vagy megkérem. Úgy gondolom ha szerette volna hogy tegezzem a 2 év barátság akatt megengedte volna
2018. aug. 25. 08:03
4/6 anonim válasza:
Ha nem kéred akkor nincs mit megengedni.
Nem értelek
5/6 A kérdező kommentje:
felnézek rá egy szinten, ezért erre úgy tekintek, mint egy kiváltságra. ezért akarom kiérdemelni hogy ő engedje meg és nem megkérni.
2018. aug. 25. 19:09
6/6 anonim válasza:
Lehet neki így a jó.Talán ez annak a jele hogy komolyan vesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!