Szerintetek hol rontottam el? .14/L
Üdvözöllek az interneten..De valami nem stimmel veled, ha egy hónap alatt így meg kedveltél valakit és belebetegszel ha nem ír vissza azonnal, vagy 2 napja nem írt rád. Talán vannak más emberek is az életében és nem akarja, hogy ráakaszkodj.
Egy hónap alatt senkiből nem lesz "nagyon jó barátnő" aki ezt hiszi az csak felszínes kapcsolatokat épít, ezért már egy átlagos haverság is nagy barátságnak számít nála
Ezek a mai fiatalok... 10-15 évvel ezelőtt ha a barátnőm nem válaszolt az sms-re, vagy nem vette fel, akkor átmentem hozzá, és "megfenyegettem", hogy legközelebb szétrúgom a valagát. :D Persze, akkor szerintem még sokkal szorosabb, akár életre szóló barátságok köttettek, ahogy nekem is ezzel a bizonyos barátnővel.
Eszetekbe jutott már, hogy a folytonos pötyögés helyett inkább személyesen csináljatok együtt dolgokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!