Miért van olyan kevés kedves, jólelkű ember manapság?
Ezek ritka gének?
Vagy ennyire divet a felvágás, bunkóság? Azt hiszik ez erőt sugároz? Szerintem szánalmas.
Aki alapvetően jó kezdetben, az is átáll a "sötét oldalra" . Mert azt veszi észre ,hogy semmit jót nem kap érte, ellenben seggberúgást és kihasználást ,hülyére vevést ,azt igen. És előbb utóbb elfogy a türelem meg a jóság. Jobb esetben nem megy át bunkóságba ,csak egyfajta leszarom a bajodat,kit érdekel , közönybe.
Én is volt hogy segítettem ,pl kölcsönadtam valamit nem csak pénzt ,hanem valami tárgyat. Aztán nekem volt kínos mikor nem akarták visszaadni meg hazug kifogásokkal hárítottak,vagy tönkretették és egy bocsival visszadobták.
Vagy segítettem valakinek vigyázni a gyerekére egyszer ,és azt vettem észre, hogy már minden másnap hozzám hozza.És ezek nem veszik észre magukat,nem kínos nekik ,mint minden normális embernek,hanem tök természetes hogy kihasználnak átvernek másokat. Kisujjadat mutatod ,egyből a karod kell.
Jaj ezek a ,,manapság" kérdések... régen is ugyanolyan arányban voltak bunkó emberek csak nem lehetett róluk tudni mivel nem volt internet.
A kérdésre válaszolva azért van ilyen sok bunkó ember meglátásom szerint mivel a kedves és jólelkű embereket könnyű átvágni. Én kedves és jólelkűnek tartom magamat meg az összes ismerősöm is de csak azokkal az emberekkel vagyok az akik meg érdemlik. Hogy ki érdemli meg az könnyen kideríthető elég csak megfigyelni hogy hogyan viselkedik az embertársaival de sok esetben a bunkó embereknek elég feltűnő kisugárzásuk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!