Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ti hagynátok, hogy a batátotok...

Ti hagynátok, hogy a batátotok lefénymásolja a tankönyveiteket (egyetem) ha nincs rá pénze?

Figyelt kérdés

2018. aug. 20. 14:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Persze. FényMÁSOL, tehát nekem is megmarad a saját példányom, és tehettem valami jót egy másik emberrel, neki meg meglesz a könyv, mindketten jól jártunk.

Sosem értettem, aki irigyli a jegyzeteit meg a könyveit, attól, hogy más is elolvassa, még nem fogja kitanulni belőle a betűket -.-

2018. aug. 20. 15:29
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2018. aug. 20. 16:58
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Én bármelyik évfolyamtársamnak (kevesen vagyunk) odaadnám lemásolni, feltéve hogy 2-3 napon belül, ugyanabban az állapotában visszakapom.

Mondjuk nálunk az a szokás, hogy mindenki segít mindenkinek, ha valaki kidolgoz egy tételsort vagy szerez jó kis jegyzeteket, akkor azt egyből tölti fel a közösbe.

2018. aug. 20. 17:54
 14/17 anonim ***** válasza:
Miert ne engednem meg, plane ha a barátom?
2018. aug. 20. 17:59
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a 6-os nagyon jól írta
2018. aug. 20. 18:24
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Persze, nem vagyok szarrágó. Mondjuk mi anno összefogtunk pár csoporttárssal, nyolcan vettünk egy-egy könyvet (persze mindenki mást) és utána szépen lefénymásoltuk egymás között a többit. Így mindenkinek csak egy könyvre kellett költenie, ami jól jótt, mert igen drágák voltak. Aztán végül másoknak is jutott belőle, én pl. bárkinek odaadtam, aki kérte, akár barát volt, akár nem. Semmi károm nem származott belőle, eszembe se jutott volna nemet mondani.
2018. aug. 20. 18:29
 17/17 anonim ***** válasza:
Én is engedném, hogy lefénymásolja.
2021. júl. 11. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!