Tudtok barátkozós, chat-elős app-eket?
Olyan kéne, ami tényleg csak barátkozós, és nem képes.
Külföldi csak azért lenne jobb, hogy ne nyaggassanak talival.
Szóval olyan oldalt keresel, ahol úgy tudsz barátságot létesíteni, hogy a születendő kapcsolat minden olyan tulajdonságtól meg legyen fosztva, amely egy igaz barátság alapfeltételeit képezik... Barátkoznál, csak ne kelljen találkozni, szeretnéd megismerni, csak ne kelljen tudnod, hogy mégis ki az a másik ember, akivel olyan fontosak vagytok egymásnak, társítani tudj valamit a karakteréhez anélkül, hogy látnád, vagy úgy átfogóbban fogalmad lenne arról, hogy ki is ül a kijelző másik végén... Hmmm...
Most rendesen feladtad nekünk a leckét, elég nehéz lesz erre érdemi választ adni.
Az igényeid egy barátságra vonatkoznak, amelyben meggyilkoltál minden olyan dolgot, amik alappilléreit jelentik egy barátságnak... Értem!?
Ha így akarod értelmezni.
Régen pl. gyaloglóról is voltak emberek, akikkel aztán emaileztünk, nem tudtam, hogy néznek ki, mégis sokat és hosszan beszélgettünk.
Igen, így akarom értelmezni...
Mert nem tudom, hogy nevezhetsz valakit barátodnak úgy, hogy csak egy kis szeletét ismered a teljes személyiségének. Hogy nem akarsz vele sem közös programot, találkozni vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!