Magyar barátkozós oldalakat, chat-eket tudtok?
Vannak természetesen, de amilyen retardált a társadalom, anonimus és neves beszélgetéseket is így kezdenek: Kor, név? Nem? Ritkák a jófejek, de vannak. A pedofilokról ne is beszéljünk... Szóval ezek tudnak veszélyesek is lenni, azt ajánlom inkább a környezetedben barátkozz, bár megértem, ha ezt olyan kérdezi akit kirekesztettek nehéz lehet...
De pl. ilyen oldal az ismeretlenek.hu
Akár itt is lehet ismerkedni amúgy.
Én dumálnék például. Szintén nincs egyetlen barátom sem,pedig én sem vagyok az a tudatosan társaságkerülő,antiszoc. forma :D
Inkább azt tanácsolnám, hogy teljesen ismeretlenekkel ne kezdj el barátkozni az interneten. Nem mindenki jó szándékú, sőt ...
Én a facebookon léptem be ilyen csoportokba és az emberi állatság határtalan és undorító.
A férfiak csak annyit írnak, hogy mindenkit megdugnának.
A nők pedig ezen lovagolva képeket töltögetnek föl.
Ez szerintem undorító...
A sok perverzről pedig ne is beszéljünk mert minden harmadik poszt az, hogy intim képeket kapott valaki nőnek hitte pasiktól.
SZÁNALMAS, hozzá teszem én is ismerkedni akartam de elment a kedvem tőle ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!