A legjobb barátom most lerázott, vagy én vagyok hisztis?
Még kb 2 héttel ez előtt megbeszéltük, hogy együtt megyünk el egy rendezvényre/bulira.
Úgy volt, hogy ott alszom náluk és akkor sokáig tudunk szórakozni az éjszaka. Aztán tegnap írtam neki, hogy kicsit kétséges a dolog, mert itt alszik unokatesóm, de nem baj mert megtudom oldani azt, hogy ne a mi nyakunkon lógjon. Ma déleőtt pedig írta, hogy a mamája behisztizett, mert nem az unokatesóival megy el, hanem velem. Ebből az lett, hogy ők kimentek délután, és elszórakozgatnak. 7-8 óra felé én is kimentem, és egy másik barátnőmnek mondtam, hogy a bejáratnál várjon engem, és mikőzbeb a bejárat felé tartott, összefutott a legjobb barátnőmmel és mondta neki, hogy "légyszi várd meg velem xy-t" erre ő: "jaj hát most nem jó mert unokanővéremmel vagyok". Aztán mikor beljebb mentünk én is összefutottam vele, és odajött, hogy "jaj hát szia, tesómék épp piát vesznek" stb, én meg ez az oké.
Értem én, hogy rokonok de szerintem ezt meglehetett volna úgy is oldani, hogy bemutat az unokatestvéreinek és akkor velük tartok én is. Azt kezdtem észrevenni, hogy akkor vagyok neki jó mikor nem akad más társasága, vagy én nem tudom. A héten is 2x aludt itt, és akkor is néha beszólogatott. És érdekes, mert ha nekem itt van unokatesóm, akkor mindig megoldom, hogy tudjunk találkozni, ő meg nem. Elkezdett idegesíteni, mert szinte minden szaba utan xd-t ír, mintha olyan vicces lenne amit ír. Szerintetek?
(Bocsánat a helyesírási hibákért)
Szerintem nálad is, mint itt még rengeteg embernél, ugyanaz a helyzet. A barátnődnek te vagy a tartalék, ha épp nincs jobb, unatkozik. Neked kell eldönteni, hogy akarsz-e energiát fektetni egy ilyen kapcsolatba. Nekem is volt egy ilyen "barátnőm", de úgy gondoltam többet érek ennél, már nem beszélünk.
23/L
Talán tart attól, hogy a nagyi fülébe visszajut, h lerázta az unokatesokat, vagy hogy veled is foglalkozik. Erre az összeismertetösdire mint opcio rákérdeznék a barátnödnél és nem rögtön megsértödnék, lehet csak te beszéled be magadnak.
Csak az unokatesokkal ilyen vagy ha más társaságotok van akkor is?
Ha igen, akkor én is csak pót barátként számolnék vele ahogy ő velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!