Szerintetek érdemes lenne újra felkeresni?
Figyelt kérdés
Volt egy nagyon aranyos kedves lány akivel nagyon jóban voltam nagyon közeli barátságot ápoltunk egymással , és ez megszakadt sajnos egy harmadik személy közbenjárása miatt (is) mert persze gondolom az ő döntése is volt hogy nem akar már velem kapcsolatot tartani . Nos ennek már három éve és nekem nagyon hiányzik ez a lány mint barát és nagyon szeretném vele újra felvenni a kapcsolatot viszont félek hogy milyen lesz a fogadtatás. Szerintetek, hagyjam vagy keressem fel újra?2018. aug. 9. 18:05
21/27 anonim válasza:
Nem hinném! Valószinü,hogy már fogalma sincs mi a jelszava.Szóval nem használja.
22/27 anonim válasza:
20
*hát mivel 3 éve nem beszéltünk .. ötletem sincs. kiderül ha elküldöm . vagy azért nem ír vissza mert nem használja ezt az emailjét vagy pedig leszar :D
Nem hinném, hogy használja, 3 év sok idő, bár van amikor egy pillanat, de nem tegnap volt.
Mit akarsz tőle?
23/27 A kérdező kommentje:
Csak tudni rola hogy mi van vele meg hogy hogy van . Mindegy . Veszteni valom ugy sincs . Elkuldom
2018. aug. 9. 23:16
24/27 anonim válasza:
Most beszéltem egy csajjal akivel 1 éve irogattunk itt egymásnak gyk-n. Ö már nem tudja a gyk-s jelszavát!
Szerencsére volt más elérhetösége...
25/27 anonim válasza:
*Csak tudni rola hogy mi van vele meg hogy hogy van
Hát aki tudni akarja, hogy hogy van a másik, az megemeli a telefont.
Aki meg kamuzik, az inkább választja a mailezést, mert ha nem ezt választaná, akkor bukna, és egybúl kiderülne a turpisság.
Ennyit az egész kérdéskédről.
Remélem elég türelmes voltam, de erre a lépésedre voltam kíváncsi:D
26/27 A kérdező kommentje:
Tesó. Fogd mar fel konyorgom hogy a száma MEGVÁLTOZOTT és nem tudom felhivni . Mert regebben mar probaltam .
2018. aug. 9. 23:32
27/27 A kérdező kommentje:
#24 . Ez tök jó . Remelem en inspiraltalak :Dd
2018. aug. 9. 23:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!