Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért csak akkor értenek a...

Miért csak akkor értenek a szóból az emberek amikor lemegyek agresszívba?

Figyelt kérdés

Amikor szépen megkérem őket sosem hoz eredményt. Mindig megfélemlítésre kell játszanom, nagyon unom már. Az emberek ilyenek általában. Egyébként nem vekedésről van szó, pusztán szóban vagyok agresszívebb.

Akkor pedig meg besértődnek.

2018. júl. 29. 17:30
 1/9 anonim ***** válasza:
48%
Biztos,mert kulturálisan nem tudod megkérni öket,hogy mit szeretnél.
2018. júl. 29. 17:32
 2/9 anonim ***** válasza:
38%

Egyesnek igaza van,e mellett a te félék szeretik is kiprovokálni,hogy ugathassanak.

Érdekes módon nagyon nagyon sok embernek sikerül a kulturált kommunikáció.

Mellesleg úgy hangzik a kérdésed,mintha te lennél a nagy igazságosztó mindenki felett.

:D

2018. júl. 29. 17:38
 3/9 anonim ***** válasza:
77%
Kénytelen vagyok a Kérdező mellé állni, mert én is ezt tapasztalom. Én nem vagyok alapból agresszív, és ha kedvesen, mosolyogva kérek valamit, akkor rendszerint hülyének néznek. Ha meg rávágok az asztalra, akkor érdekes, de egyből sikerül megnézni, elintézni, stb.
2018. júl. 29. 17:41
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, nekem nem kell agresszívnek lennem, kivéve néhány suttyó alakkal, akikkel senki nem ért szót.

A diplomatikus fogalmazás nem feltétlenül azt jelenti, hogy kedvesen mosolyogva, meghunyászkodva adod elő a mondanivalódat. Határozottság is kell, persze úgy, hogy az ember korrekt és udvarias maradjon.

2018. júl. 29. 18:17
 5/9 A kérdező kommentje:

4

Határozottság is ki lett próbálva nemegyszer, a különbség csak annyi volt, hogy nagyobb tisztelettel lettem visszautasítva, elküldve. Nem mondom, lehet van akinek működik, meg láttam is olyat már, hogy valaki higgadtan kér valamit és ugranak, de hiába másoltam le ezeket a viselkedésmódokat engem mindig hülyére vettek. Lehet más dolog is dönt ilyenkor nem pusztán a közhelyes határozottság. Lehet a megjelenés, hangod, egész lényed nem tudom. Tény nekem agresszív állatnak kell lennem ahhoz, csetepatét kell csapnom, drámát csinálnom ha valamit el szeretnék érni, másképp rendre elutasítanak, illetve nem vesznek komolyan.

2018. júl. 29. 18:32
 6/9 anonim ***** válasza:

Én is ezt tapasztaltam.

Amikor normálisan, kedvesen állok az emberekhez akkor konkrétan úgy bánnak, beszélnek velem, mint valami lábtörlővel. Bezzeg ha idegesen, agresszíven lépek fel vagy előre látják, hogy pipa vagyok, akkor nincs szarakodás és fülüket-farkukat behúzzák.

Ez van, primitívek vagyunk.

2018. júl. 29. 18:40
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

A hozzád hasonló embereket bírom a legjobban. :) Amikor hírtelen elkezdenek fenyegetőzni és ordibálni és csak annyit kell oda szolnom nyugott hangnemben, hogy "Mért ordibálsz? Félsz valamitől?"

Egyből elsápadnak.

Ha tovább folytatják elkezdek röhögni :D és akkor már csak a legeslegvadállatabb emberek folytatják a agresszívan a beszélgetést.

Szerintem sokkal ilyesztőbbnek tartják az emberek ha kirezdíthetelen nyugalommal tudsz elmagyarázni dolgokat a másiknak úgy hogy minden adandó alkalommal jelzed neki, hogy felette állsz és kicsit sem tudnak megfélemlíteni...

Legalábbis nekem ez vállt be.

2018. júl. 29. 18:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Valahol a válaszokban, a kérdező kérdésében is igazság van mindenkinél. A nyugodt, halk hangnem valóban figyelemre ösztökéli a magas C-n lévőt, tehát egyfajta nyugalomra int. Azonban jónéhány lazsálógép, vagy épp érthetetlen ember mellett van, amikor csak a magas hangnem hoz eredményt. Szerintem van jótékony hatása is a magas hangnemnek, mert van, akit tesze-toszán neveltek, így nem tudja magát megvédeni, az élet pedig nem egy cukormázas, rózsaszín világről szól, így ez egyfajta hangnem megerősítheti a kiállását, csak hozzászokás kérdése.
2018. júl. 29. 19:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Azért mert proletár vagy.
2018. júl. 30. 06:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!