Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért jó az két fiúnak, hogy...

Miért jó az két fiúnak, hogy társaságban mindig játszák a meleget? 17/l

Figyelt kérdés

Nem melegek, de mindig ezzel szórakoznak, poénkodnak.

Pl ha ülünk valahol, az egyik rosszkedvű, akkor a másik megsimogatja a fejét, és azt mondja nyugi este lesz0plak, majd jobb lesz.

Vagy ha valami buli van, és valakiknek egy ágyban kell aludni mert kevés hely van, akkor általában ők azok. Akkor olyanokat mondanak egymásnak, hogy csak figyeld meg reggel úgy fogsz sz@rni hogy mégcsak érezni sem fogod, meg hogy aztán éjjel nehogy hangosan nyögj nekem....

Volt hogy elmentünk pizzázni, az egyiknek kellett volna valami, megkérte a másikat hogy adja oda neki. Erre megkérdezte, hogy milesz ha nem adom oda? Jött a válaz hogy “akkor úgy megkukizlak hogy szétrepedsz”.

Meg van amikor beszólogatnak egymásnak, pl hogy akkora a farkad, hogy egy kisegér sem érezné meg....

Mondjuk mi meg jókat röhögünk rajtuk, tök poénosan csinálják az egészet.

2018. júl. 28. 09:58
1 2 3
 21/27 marci5000 válasza:
24%
Az aki nem tud különbséget tenni a vicc és az Alpári bunkóság között az magáért beszél (ír). Látszik ez a kedves #10es kommentjeiben is. Ha valaki nem tud helyesen leírni 10 sort akkor az kérem ne adja itt elő a nagy menő csávót!
2018. júl. 31. 17:14
 22/27 anonim ***** válasza:
51%
Akinek ez vicces, az a magyar stand-up comedynél is humortalanabb.
2018. júl. 31. 23:31
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Én mondjuk lány vagyok és nekem is van pár olyan srác az ismeretségi körömben, akik ezt csinálják. És nincs ezzel semmi gond, sőt.:D Nem mindig ilyen totál nyílt megszólalásuk van, de pár feles után ez is megesett. És mindnek van csaja, sose voltak pasival stb. és ez mindenkinek leesik egyből. Ugyanúgy 'férfiasak maradnak a szememben is egy-egy ilyen vicc után mint előttük. Akinek van annyi sütnivalója hogy leesen, hogy ez egyszerű poén, az nem akad fenn rajta. Fesztiválon is találkoztunk olyan random palival aki előtt elsütöttek egy hasonló viccet és egyből lejött neki, sőt rákérdezett, hogy "beszállhatok-e?"úgy, hogy utána egész éjjel rám nyomult.

És egyik srác sem egy paraszt, bunkó figura, mind értelmes, rendes, tanult emberek...Nem hinném, hogy az aki ezen nevet, kapásból idióta.:)

Megértem, ha valakit ez zavar, de akkor sem kéne egyből arra következtetni, hogy az ilyen illetők alpáriak.

2018. aug. 6. 23:11
 24/27 anonim ***** válasza:
0%
Attól még alpári bunkó, hogy beseggelt egy iskolába. No meg embert barátjáról. Akinek ez bejön az maga is kulturálatlan bunkó ,járhat tőlem akármilyen iskolába,nem az adja az észt sem a kultúrát. Persze a szemetet összefújja a szél, szóval mindig megvan a felvevőpiac az efféle alpáriságra.
2018. aug. 7. 15:23
 25/27 anonim ***** válasza:
Mondjuk a stílus amiben számodra ismeretlen emberekről véleményt alkotsz is az alpári, bunkó kategóriába tartozik.
2018. aug. 7. 19:39
 26/27 anonim válasza:
58%

Őszintén tudom sajnálni azokat a befásult embereket, akik nem értik az ilyen poénkodásokat XD

Haverommal is rengeteg ilyen dolgot vágunk egymás fejéhez, és láss csodát: mindektőnknek van barátnője és semilyen meleg hajlamunk nincs.

Szóval kedves kérdező!

Se jelentősége, se baj nincs ezzel a dologgal.

Ha meg nem csak ők nevetnek rajta akkor az mégjobb :D

2018. aug. 9. 21:05
 27/27 anonim ***** válasza:

Haver, kövezz meg, de jelenleg az összes válaszoló közül pont te tűnsz a legalpáribbnak:D nem rosszból, valószínűleg nem vagy az.

De ettől még igenis egy befásult bunkónak látszol, pár válasz miatt, mert éppen nekem nem tetszik.

Viszont én képes vagyok megérteni, hogy nem ismerlek és igazából anélkül ítélek meg, hogy akár egy mondatot is beszéltünk volna, ezért elfogadom, hogy nagy eséllyel tévedek.

Mond, neked ez nem menne?

Végül is egy-két vicc vagy pár válasz, majdnem ugyanaz.

2018. aug. 17. 04:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!