Miért jó az két fiúnak, hogy társaságban mindig játszák a meleget? 17/l
Nem melegek, de mindig ezzel szórakoznak, poénkodnak.
Pl ha ülünk valahol, az egyik rosszkedvű, akkor a másik megsimogatja a fejét, és azt mondja nyugi este lesz0plak, majd jobb lesz.
Vagy ha valami buli van, és valakiknek egy ágyban kell aludni mert kevés hely van, akkor általában ők azok. Akkor olyanokat mondanak egymásnak, hogy csak figyeld meg reggel úgy fogsz sz@rni hogy mégcsak érezni sem fogod, meg hogy aztán éjjel nehogy hangosan nyögj nekem....
Volt hogy elmentünk pizzázni, az egyiknek kellett volna valami, megkérte a másikat hogy adja oda neki. Erre megkérdezte, hogy milesz ha nem adom oda? Jött a válaz hogy “akkor úgy megkukizlak hogy szétrepedsz”.
Meg van amikor beszólogatnak egymásnak, pl hogy akkora a farkad, hogy egy kisegér sem érezné meg....
Mondjuk mi meg jókat röhögünk rajtuk, tök poénosan csinálják az egészet.
Ujra a tizesvolnék a tizenegyes baromhoz szólnék
Majd ha lesz neked is anyi jócsajod mintt amennyi nekem voltt és van ! Akkor esetleg lebarmoszhac de először olvas sok vicet hátha kihat arra a humortalan agyadra
Ja és mégegy tanács .mihent megjön a humorérzéked meglátod neked is lesz pár jócsajod a lányok szeretik a vices fiukat ,persze nem e fajta vicregondolik amiről itt szóvan , ès persze egy kis komojság is ès magabisztosàg is kel .De a humor sokk mindenre gyógyír ,és a csajok se vanak oda a humortalan fakutyákèrt!
Van benne poén rész is, látják hogy szórakoztok rajtuk.
viszont lehet benne rejtett biszexualitás is.
Lehet, hogy van/volt is köztük valami, csak poénosra fogják a dolgot, és így nektek nem feltűnő.
Az ilyen incseklkedő szófordulatok még azt mondom belefér, de hogy még egymás mellett is akarnak aludni, (mikor gondolom csajok is vannak a baráti társaságban), az már eléggé feltűnő.
Jajj, nem kell idekeverni az amerikai filmeket meg a "mai fiatalok" szlogent.
Amint elterjedt a fényképek készítése, már a 20. század elején megjelentek az első olyan fényképek ahol egy sportcsapat tagjai pl. azzal szórakoznak hogy megmásszák egymást hátulról.
De már a középkorban is népszerűek voltak szórakoztató jelleggel állatutanzó táncok. Általában két férfi egy állat párzását imitálta zenés, táncos formában a nézők meg röhögtek.
Az irodalomban is van bőven példa így elkaplak, úgy megtollak témájú versekre, pl. Catullusnál is, csak ezeket nem fogják beválogatni az irodalomkönyvekbe.
Ez amolyan macsóskodás ami gyakori a fiataloknál. Gyakorlatilag "ha én megháglak akkor dominánsabb, férfiasabb vagyok mint te" alapon. A fiatalok amúgy is szexuálisan túlfűtöttek ez annak a levezetése is. Meg játék, hülyeség. Majd kinövik, ebben a korban még oké a dolog.
A biszex hajlamra reagálva, én inkább azt vettem észre, hogy inkább azok mernek ilyeneken poénkodni akik tisztában vannak a férfiasságukkal. Ott van például öcsém, aki teljesen férfiatlan, sosem volt még normális kapcsolata és ezért retteg attól, hogy ilyenekkel poénkodjon, mert fél, hogy melegnek hiszik majd. És ott vagyok ezzel szemben én, aki tudom, hogy férfi vagyok és tudom, hogy ha a poén kedvéért felveszek egy szoknyát attól még nem b_zulok el. Ha átjön a munkatársam iszogatni, akkor vele is szoktunk a homisággal poénkodni, este mégis a barátnőink mellé fekszünk le, nem pedig egymással megyünk el.
De bolondballagáskor is kitalálták, hogy a fiúk öltözzenek nőnek, ott is volt egy pár srác (a gyúrós, állandóan a férfiasságukat bizonygató csoport) akik tiltakoztak ellene, a többiek viszont fel tudták fogni egy jó poénnak.
A felsőbbrendű humorral rendelkező egyéneket meg csak sajnálni tudom. Nem tudjátok, hogy milyen jó dolog egy pár sör mellett ökörködni a haverokkal...
nyald ki a seggem karinthy ismerős?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!