Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Velem van a baj? Tobbi lent

Velem van a baj? Tobbi lent

Figyelt kérdés
Szoval az a problemam hogy nem nagyon jovok ki jol a lanyokkal.Inkabb beszelgetek fiukkal mint lanyokkal.Ha fiukkal beszelek akkor felszabadult vagyok mig ha lanyokkal akkor ugy erzem hogy elnyomnak engem es emiatt keveset beszelek lanyok koreben.Pl ez van most a nyari gyakorlatomon is.Elbeszelgetek a lanyokkal de igazabol erzem hogy nem birnak.A fiukkal sokkal jobban elbeszelgetek ott.Es nem tudom hogy miert van ez...Talan mert kedvesebbek velem? De amugy van egy barati korom az iskolaba es ott kijovok a lanyokkal es meg felszabadult is vagyok,a tobbiekkel viszont mar nem annyira vagyunk egy hangon..:/ Meg az is a problemam hogy azt hiszik hogy ilyen kis vissza huzodo lany vagyok aki meg se mer szolalni de hat most itt gyakorlaton mit beszeljek ha alig szolnak hozzam? Meg ugy mindenhol azt hiszik hogy olyan vagyok pedig eleg nagy szam van en ugy gondolom.Egyszer azt mondtak ram hogy en ilyen csendes megfigyelo vagyok.Mit tegyek? 16/l

#barát #barati kapcsolat
2018. júl. 25. 17:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezzel nincs gond. Mindenki azzal jön ki akivel tud.
2018. júl. 25. 17:34
 2/3 loretta 21 válasza:
lehet csak féltékenyek :D de próbálj meg náluk is felszabadult lenni akkor se lesz jobb a helyzet akor hagyd őket
2018. júl. 25. 17:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Nincs baj veled. Azért mondták azt rád, mert nem ismernek, ami miatt annyit látnak, hogy nem beszélgetsz sokat. Egyébként sem gond csendesebbnek lenni, akkor hozzászólni valamihez ha van is értelme. Mindenki gondol valamit a másikról, még ha nem is beszélt vele soha. Te is gondolsz másokról dolgokat, közben ha jobban ismernéd őket, lehet teljesen mások lennének.

Annál az érzésnél, hogy nem szeretsz lányokkal beszélni, lehet az is, hogy már előre elkönyveled milyen lesz a beszélgetés és úgy is állsz hozzá. Lehet nem veszed észre magadon, de kívülről nem tűnik úgy, hogy érdekelnének téged, ezt a kevés beszélésből is leszűrhetik, ezért nem is közelednek nagyon hozzád. Fiúk között meg felszabadult vagy, mert mindig jó tapasztalataid voltak, szóval sokkal lazábban tudsz viselkedni.

Beszélgess azzal akivel szeretnél, ahogy eddig - nem ismerhet mindenki, nem lehet mindenki a barátod és nem fog mindenki kedvelni. Ez ilyen, nem tudsz vele mit kezdeni.

2018. júl. 25. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!