Hogy lehet ennyire figyelmetlen?
Persze jönni fog a leszólás, a kioktatás, az odamondás, de nem fogok kertelni.
A férfiak nagy része ilyen. Egyszerűen nem érdeklik az ilyen lelkis / érzelmi dolgok. Ilyen téren nincsen kompetenciájuk az esetek többségében. Azért kérdez, mert jófej akar lenni, vagy a kedvedben járni, de őszintén szólva le sem sz..rja, hogy mit fogsz rá válaszolni, mert hidegen hagyja.
#2 vagyok
Nagyon bírom ezt a mentalitást, hogy mindenféle előzetes információ nélkül jön a beugatás meg az okoskodás. :D Nehezen tudtam volna ilyen pasit kifogni, mert én is férfi vagyok, b..szdmeg. Attól, hogy most "magam ellen beszéltem", mert ismerem a szóbanforgó problémakört, az nem azt jelenti, hogy szubjektív véleményt dobnék be egy átfogóbb véleménykifejtés helyett. Az, hogy a férfiak általában lesz..rják az ilyen dolgokat - sajnos - tény és való a legtöbb esetben. Ezért írtam a választ.
Nagyon leköteleznél ha legközelebb a gondolkodás megelőzné az indokolatlan beugatást. Köszke. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!