Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy lehet ennyire figyelmetlen?

Hogy lehet ennyire figyelmetlen?

Figyelt kérdés
Egész eddig arról volt szó, hogy mit csináltam ma erre megkérdezni, hogy hogy telt a napom és mit csináltam?
2018. júl. 23. 22:44
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Az én barátom meg sem kérdezte :( sőt amikor leírtam neki,annyit írt hogy most nem ér rá bocs..
2018. júl. 23. 22:47
 2/6 anonim ***** válasza:
86%

Persze jönni fog a leszólás, a kioktatás, az odamondás, de nem fogok kertelni.

A férfiak nagy része ilyen. Egyszerűen nem érdeklik az ilyen lelkis / érzelmi dolgok. Ilyen téren nincsen kompetenciájuk az esetek többségében. Azért kérdez, mert jófej akar lenni, vagy a kedvedben járni, de őszintén szólva le sem sz..rja, hogy mit fogsz rá válaszolni, mert hidegen hagyja.

2018. júl. 23. 22:53
 3/6 anonim ***** válasza:
60%
2.es , az már a te hibád ha szar pasikat fogtál ki és meg is szívtad :D
2018. júl. 23. 23:10
 4/6 anonim ***** válasza:
67%

#2 vagyok

Nagyon bírom ezt a mentalitást, hogy mindenféle előzetes információ nélkül jön a beugatás meg az okoskodás. :D Nehezen tudtam volna ilyen pasit kifogni, mert én is férfi vagyok, b..szdmeg. Attól, hogy most "magam ellen beszéltem", mert ismerem a szóbanforgó problémakört, az nem azt jelenti, hogy szubjektív véleményt dobnék be egy átfogóbb véleménykifejtés helyett. Az, hogy a férfiak általában lesz..rják az ilyen dolgokat - sajnos - tény és való a legtöbb esetben. Ezért írtam a választ.

Nagyon leköteleznél ha legközelebb a gondolkodás megelőzné az indokolatlan beugatást. Köszke. :D

2018. júl. 23. 23:20
 5/6 anonim válasza:
100%
Megesik az ilyen. Paromat mindennap mrgkerdezen hogy telt a napja, es o mindennap elmeseli, hogy milyen gepet csinalnak hogy a xy mit szolt be hogy a Z megint az oltozoben aludt , a xyz meg b@ssza meg csak ugy. Nem ismerem a munkatarsait , nem ertek semmit a munkajabol. Csak neveket es laromkodast ertek abbol amit mond. Neha (oke eleg gyakran) elkalandozom nikor beszel. Pont azt se tudom mirol volt szo. Ha visszakerdezne jol neznenk ki. Forditva is igaz. De azert jol elmeseljuk a napunkat :D :D szeretjuk egymast :)
2018. júl. 23. 23:31
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez most ilyen derült égből villámcsapás. Elvileg ha ismered, és figyeled őt, te is láthatod hogy nem figyel. Akkor most ki a figyelmetlen? :))
2018. júl. 24. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!