Mitől lehetnék nem ennyire szétszórt?
Sokszor besokallok magamtól, folyton elfelejtek olyan dolgokat, ami nekem lesz káros, és egyszerűen utólag hiába nézek szembe vele, akkor már késő.
Nem egyszer a szerencsén múlott, hogy egy elég drága holmimat leadták, és megtaláltam, nemcsak kisebb tárgy, de pl laptopot, bankkártyát is. Ha menetrendet nézek, mindig elfelejtem, ha hétvége van. Ha listám van a programokról és követem az azelőtti napig, az adott napon hajlamos vagyok elfelejteni (csekkolni is, max késve). Ha fizetek, sokszor a visszajárót tenném el, ha nem szólnának, oda se adnám a pénzt. Meg ilyenek..
Nem a nemtörődömséggel van probléma! Nagyon is zavar, szóval kéne valami, ami normalizálja az agyat és segít időben figyelmesnek lenni.
Tudtok esetleg valamit erre a problémára, amit én nem?
"Semmelweis Egyetem Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinika
Felnőtt ADHD Ambulancia
Elérhetőség:
email: adhd@med.semmelweis-univ.hu
tel: 20-825-0185
VIII. Balassa u 6.
Mindenképp előzetes bejelentkezés szükséges!
A kivizsgálás és gondozás TB finanszírozott.
A kivizsgálás szigorú protokoll szerint zajlik (3-5 alkalom), interjúk, önkitöltő kérdőív, neuropszichológiai tesztek alkalmazásával."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!