Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért csinálhatta ezt? Vagy...

Miért csinálhatta ezt? Vagy mit tegyek azon kívül, hogy megkérdezzem?

Figyelt kérdés

Ma lett vége egy tábornak, tavaly is voltam akkor megismerkedtem 1 lánnyal, egész évben beszélgettünk, egyszer azt is megbeszéltük, hogy csak barátzóna, ezt olyannyira elfogattam, hogy próbáltam segíteni tenki pasizni amennyire lehet. Megmondta, hogy én vagyok az egyik legjobb barátja. Tábor előtt is még bőven beszélgettünk és azt mondta jó lesz újra látni.

Megmondta, hogy én vagyok az egyik legjobb barátja. Tábor előtt is még bőven beszélgettünk és azt mondta jó lesz újra látni. Táborban már a köszönéskor éreztem, hogy valami nem stimmel, semmi boldogság nem volt rajta, hogy lát. Egész végig került és nem lehetett vele beszélgetni. Mindenkivel beszélt csak velem nem, összesen kb 2 alkalommal szolt hozzám amikor meg hozzá szóltam bunkó módon szólt hozzám, gyakorlatilag teljesen össze törtem, azt hittem, hogy van 1 barátom erre kiderült, hogy mégse vagy miért lehet? Nem nyomultam, nem csináltam semmit amivel elijeszthettem. 18f

2018. júl. 20. 22:03
 1/3 anonim ***** válasza:
nem látunk a fejébe, kérdezd meg, az a tiszta. ne agyalj rajta, azzal nem kerülsz előbbre. a mit tegyél, majd azután dől el, hogy mit mondott. bár nem nevezném barátnak ezek után, szóval valószínűleg hanyagolnám a társaságát.
2018. júl. 20. 22:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ő az egyetlen ember akivel családomon kívül beszélgetek :(
2018. júl. 20. 22:30
 3/3 anonim ***** válasza:
hát változtass rajta! ;)
2018. júl. 21. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!