SOS! Hogy reagáljak erre?
Az egyik ismerősömet tegnap elhívtam sétálni, mert szeretek vele beszélgetni és szeretném jobban megismerni. Nincsen semmilyen randizási vagy párkapcsolati szándékom és ezt ő is tudja (remélem).
Tegnap egész nap nem válaszolt az üzenetre, csak ma annyit, hogy "bocsi, láttam az üzenetet, csak nem volt időm válaszolni."
Mivel a mai nap is ráérek, elhívjam ismét, vagy hagyjam a dolgot és ne égessem magam tovább... Kicsit szégyellem is magam, mert nem akarok félreérthető jeleket küldeni, csak élvezhető a társasága és jó vele lenni és beszélgetni.
A válaszokat előre is köszönöm! :)
Férfi nőt vagy nő férfit nem hív el "csak úgy".
Előbb tisztázd le magadban, hogy mit is akarsz tőle valójában, és utána ennek megfelelően viselkedj.
Ha félreérthetően viselkedsz, azt 99%, hogy félre is fogja érteni.
Igen, igazából sms-t küldtem neki, és már korábban is váltottunk sms-eket.
Ismerem már annyira, hogy tudjam, van ideje és kedve jönni, mert nem ez lenne az első alkalom, csak elég túlkomplikálós személyiség és attól félek, hogy úgy érzi nyomulok...
Szerintem téged masszívan megvezetnek.Csak internet+sms, de se telefon, se személyes kommunikáció...
Fel vagy ültetve, amint elnézem elég rendesen.
Egyszerű, akkor ne keresd egy ideig most, úgy nem tud mit félreérteni.
Amúgy is lepattintott, nem? Törődj bele.
"bocsi, láttam az üzenetet, csak nem volt időm válaszolni." That's one big pile of shit.
Szerintem se keresd egy ideig, mert félre értette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!