Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti kibuknátok ezen? Szerintetek hogy reagáljak?
Előre bocsátom, hogy racionálisan én is hülyeségnek érzem, hogy így fennakadtam ezen.
De a párom jelenlegi külseje konkrétan taszít. :(
Van egy heppem: nem bírom a "csuti" hajat, hanem azt amibe bele lehet túrni (úgy három centi)
A páromnak eddig ilyen volt, olykor-olykor kicsit "megszaladt" a hajnyíró a havernál, de még az is viszonylag rendben volt, 1-2 hét alatt megoldódott.
Viszont most...
Felül 3 milliméter, oldalt 1 (hogy ennek a két millis eltérésnek mi értelme, rejtély:D )
Küldte magáról a fotót, és ha nem vigyorgott volna rajta, azt hinném, titokban kemóra jár.
Nincs is hozzá fejformája, szóval az összkép borzasztó. Mint valami életfogytos a Csillagban.
Ráadásul taszít ez a prolis gépihaj ( előre is bocsi, ha megbántok ezzel valakit) és ő ezt tudja.
Csak belegondolok, hogy odasimítok és bök... Ráz a hideg tőle. :((
En ertelek kerdezo!
Azert meg lehet nezni, hany pasi bukna ki, ha a baratnojuk vagna rovidre a hajat.
Szerintem egy kapcsolatban tetszeni akarunk a masiknak. Nyilvan vannak kompromisszumok, te se azt kered, hogy hosszu legyen a haja, csak hogy ne legyen prolis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!