Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lefeküdtem azzal a lánnyal...

Lefeküdtem azzal a lánnyal akibe haverom hosszú ideje bele van zúgva. Legyek vele őszinte vagy tartsam meg magamnak?

Figyelt kérdés

Egyik nagyon jó barátom már hosszú ideje próbálta felszedni a lányt. Találkozgattak is párszor, de szerintem nem sok eredménye van. Múlt héten egy buliban összefutottam a lánnyal, elkezdtünk dumálni és iszogatni. Az lett a vége hogy átmentünk hozzám.

Viszont kicsit rosszul érzem magam, mert ez olyan mintha haveromat árultam volna el. Akkor is ha neki esélye se volt a lánynál, és azóta se. Nem volt semmi extra, egyszer együtt voltunk, azóta nem beszéltünk. Nem is hiszem hogy a srác akiről szó van valaha megtudná. De úgy érzem azért valamilyen szinten belerúgtam. Szerintetek elmondjam neki, kérjek bocsánatot, vagy hallgassak mintha nem történt volna semmi?

22/F

2018. júl. 8. 23:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
84%

Ha lesz köztetek több is a lánnyal, úgyis kiderül, ha nem lesz, akkor meg maradjon kettőtök titka.

Különben meg hülyeségnek tartom visszafogni magunkat, ha tetszik valaki, csak mert egy haverunknak előbb tetszett. Azért figyelembe kéne venni annak a véleményét is, aki tetszik, hiszen nem egy porcelán vázáról van szó, hanem egy másik emberről, akinek ugyanúgy vannak érzései, és hiába tetszik a havernak, ha ez nem kölcsönös.

A haverod már hosszú ideje próbálta felszedni a lányt, a lány erre nem volt vevő, neked meg egy buli elég volt.

2018. júl. 9. 11:16
 12/19 anonim ***** válasza:

Ez ez nem csak "olyan"...

Amúgy hallgass, hátha nem derül ki. (Ha elmondnod abból nem tudsz jól kijönni.)

2018. júl. 9. 11:39
 13/19 anonim ***** válasza:
Ha a lánytól tudja meg, sokkal rosszabbul esik neki.
2018. júl. 9. 16:56
 14/19 anonim ***** válasza:

"Ha a lánytól tudja meg, sokkal rosszabbul esik neki."

De nem biztos, hogy megtudja tőle. Valószínű így se úgyse bocsájtaná meg neki, akkor meg minek rohanjon a vesztébe?

2018. júl. 9. 18:21
 15/19 anonim ***** válasza:
64%

Nem olyan nagy dolog ez.

Velem is volt többször.

A srác felépített a fejében egy képet a nőről ami meg sem közelíti a valóságot és nem lép a csaj felé csak ábrándozik.

Plusz ha még elsőre a nőt is érdekelte minimálisan mondjuk,a totojázása a gyereknek végleg kiábrándította tehát soha az életben nem fog vele intim helyzetbe kerülni halott ügyszámára

Ez már tényleg az ovi szint.

Alap hogy megdugtad.

2018. júl. 9. 19:45
 16/19 A kérdező kommentje:

Igazatok van, nem mondom meg neki. De hogy ettől egy szemétláda vagy egy fsz alak lennék az túlzás. Inkább ti vagytok azok akik itt álszentűl irogattok. Persze, majd senkivel se fekszek le mert valaki másnak is biztos tetszik.

A srác is ha képes lenne felszedni a csajt már rég felszedte volna. Hisz nem volt olyan nehéz.

2018. júl. 10. 07:49
 17/19 anonim ***** válasza:
De a tetszik és a bele van zúgva nem ugyan az, illetve az sem mindegy, hogy kinek és az sem mindegy, hogy te ezt tudtad. Neked láthatóan nem jelent semmit a csaj, és pont ezért kellett volna hagynod.
2018. júl. 10. 09:42
 18/19 anonim ***** válasza:
Neked semmit se jelent ez a no, a baratod meg bele van zugva.En nem csodalom ha kihasznaltad a szitut, de a baratodat sajnalom. Ne mondjatok el neki.
2018. szept. 3. 19:39
 19/19 anonim ***** válasza:
Végül mi lett? Megvan még a barátod?
2020. máj. 10. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!