Ha egy barátod sose írna vissza, mit csinálnál?

Hát 2 megoldás van.
1. Keress más barátot
2.
Ő egy internetes barát vagy mi? Mert ha nem találkoztok sose akkor csak az lehet... Ha meg nem az, beszélj meg vele egy találkozót meg kérdezd meg hogy mi olyan fontos dolga van

A 'cimbora' ( aki addig iszik veled, míg te fizetsz), egyoldalú kapcsolat, ám ő ragaszkodik ennek fenntartásához.
A 'haver' (akivel együtt isztok, mindig az fizet, akinek pénze van, de hosszú távon kiegyenlítődik) már kétoldalú kapcsolati viszony.
A 'barát' az, aki akkor is segít, ha neki hátránya adóhat/adódik belőle. Tehát ez is kétoldalú.
.
Amit te említesz, az nem barátság, hanem te akarsz cimborája lenni a másiknak, őt nem érdekled, netán terhére is vagy. Ez generálja kérdésed.

Ne hívd őt a barátodnak mert nem az
Tedd az emlékek közé. Szép volt, jó volt, elmúlt. Keress új barátokat

Osztálytársad volt az illető, kedves sorstárs?
Nos, nekem azokkal a középiskolai osztálytársaimmal és egyetemi évfolyamtársaimmal, akikkel az iskola elvégzése után tartottam a kapcsolatot, ugyanígy szakadt meg a kapcsolat. Ha én írtam, visszaírtak, de maguktól sosem. Ha én hívtam őket, örültek neki, jót beszélgettünk, de ők sosem hívtak. Aztán mindegyiküknél eljött az a pont, amikor úgy éreztem, rájuk bízom: ha ők hívnak vagy írnak, akkor válaszolok, de én többet nem keresem őket. Soha egyikük sem jelentkezett többé!
Elgondolkodtam, hogy mindenki másnak ennyi barátja van, hogy a régiekkel már nem fárasztja magát?
Vagy ennyire nem törődnek az emberi kapcsolataikkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!