Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha egy barátod sose írna...

Ha egy barátod sose írna vissza, mit csinálnál?

Figyelt kérdés
Nem talalkozunk sose, nem ir magatol kb sose, ha en irok (hiaba nem csinal semmit) nem ir csak par nap mulva par szot. Mar mondtam neki es bocsizik, de nem valtoztat. Mit csinaljak?
2018. júl. 5. 10:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát 2 megoldás van.

1. Keress más barátot

2.

Ő egy internetes barát vagy mi? Mert ha nem találkoztok sose akkor csak az lehet... Ha meg nem az, beszélj meg vele egy találkozót meg kérdezd meg hogy mi olyan fontos dolga van

2018. júl. 5. 10:33
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért a barátság nem itt kezdődik. Ő mx haver a leírtak szerint. Hagyd és keress mást...
2018. júl. 5. 10:36
 3/11 A kérdező kommentje:
Osztalytarsam volt, a legjobb baratom, de miota vege, alig beszelunk es nem is talalkoztunk egyszer se. Szerintem nem is akar
2018. júl. 5. 10:38
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy neki érdekes és fontos. Nekem is van ilyen ismerősöm, hogy rám ír, ami nem zavar, de én sosem kezdeményezek vele beszélgetést, mert nincs vele közös témám, és erőltetettnek érzem. Ha esetleg alakul is vele valami beszélgetés, akkor sem én keresem őt, mert magamtól nem jutna eszembe, hogy bármit is írhatnék neki. Ebből kiindulva, valószínűleg te sem vagy túl érdekes az ismerősöd számára.
2018. júl. 5. 10:43
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

A 'cimbora' ( aki addig iszik veled, míg te fizetsz), egyoldalú kapcsolat, ám ő ragaszkodik ennek fenntartásához.

A 'haver' (akivel együtt isztok, mindig az fizet, akinek pénze van, de hosszú távon kiegyenlítődik) már kétoldalú kapcsolati viszony.

A 'barát' az, aki akkor is segít, ha neki hátránya adóhat/adódik belőle. Tehát ez is kétoldalú.

.

Amit te említesz, az nem barátság, hanem te akarsz cimborája lenni a másiknak, őt nem érdekled, netán terhére is vagy. Ez generálja kérdésed.

2018. júl. 5. 10:44
 6/11 A kérdező kommentje:
En is igy gondolom. Pedig nem szeretnem, hogy ne legyen semmi.. De akkor nem fogom keresni
2018. júl. 5. 10:45
 7/11 anonim ***** válasza:

Ne hívd őt a barátodnak mert nem az

Tedd az emlékek közé. Szép volt, jó volt, elmúlt. Keress új barátokat

2018. júl. 5. 11:00
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Tudomásul vennén azt az egyértelmű tényt, hogy nem vagyok számára fontos, úgyhogy nem erőltetném ezt a haverkodást és nem írnék neki többet. Sose értettem mi értelme van futni valaki után, mint egy kiskutya, ha az illető közben szarik a fejemre.. Ha nincs kölcsönösség, akkor az már nem barátság, ennyire egyszerű az egész.
2018. júl. 5. 11:10
 9/11 anonim ***** válasza:

Osztálytársad volt az illető, kedves sorstárs?

Nos, nekem azokkal a középiskolai osztálytársaimmal és egyetemi évfolyamtársaimmal, akikkel az iskola elvégzése után tartottam a kapcsolatot, ugyanígy szakadt meg a kapcsolat. Ha én írtam, visszaírtak, de maguktól sosem. Ha én hívtam őket, örültek neki, jót beszélgettünk, de ők sosem hívtak. Aztán mindegyiküknél eljött az a pont, amikor úgy éreztem, rájuk bízom: ha ők hívnak vagy írnak, akkor válaszolok, de én többet nem keresem őket. Soha egyikük sem jelentkezett többé!

Elgondolkodtam, hogy mindenki másnak ennyi barátja van, hogy a régiekkel már nem fárasztja magát?

Vagy ennyire nem törődnek az emberi kapcsolataikkal?

2018. júl. 5. 12:09
 10/11 A kérdező kommentje:
Szerintem ujitodnak. Nekem is csak a baratom meg a tesom olyan igazi barat. Kozepiskolabol az osztalytarsaim sem beszelnek egymassal, hiaba joban voltak :(
2018. júl. 5. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!