Erzelmi zsarolas utani hasfajas?
Figyelt kérdés
8 honapot toltottem egy lelkileg serult szemelyel aki nagyon durvan zsarolt erzelmileg es tobbszor is porig alazta az onbecsulesem. kiszaladtam belole, de o dobott el magatol. hosszu, de sikerult igy inteznie. a lenyeg, hogy most a haragtol gyomorudegem van, mintha keseket szurkalnank a hasamba illetve enyhe hanyingerrel kuzdok amitol nem tudok semmire fokuszalni. mit tehetnek, h elmuljon? honapok ota tart, egyszer szunt meg mikor rairtam kesobb es bocsanatot kert, illetve vissza is akart szerezni, de tavol tartottam magam tole es kovetkezetesen leszartam a tovabbi zsarolasait es egszuntettem vele a kapcsolatot. sajnos utana ujabb zsarolassal visszatert es elbasztam, most megint kinoz a gyomorideg, mit tehetnek?2018. júl. 4. 21:41
1/5 anonim 

válasza:

Először jól kakild ki magad, aztán szüntesd meg vele a kapcsolatot ismét, de ezúttal már ne táncolj vissza.
2/5 A kérdező kommentje:
ezaz, h megalazott es letiltott ujra. most lehet viccesen hangzik, de nem, ez nem hasmeneses hasfajasy azt elviselnem. ez inkabb olyan, mint mikor kezd kilyukadni a gyomrod, vagy mintha szurna belul valami. hidd el, h a hasmenes szazszor jobb ennel.
2018. júl. 4. 21:48
3/5 anonim 

válasza:

Menj el orvoshoz, nehogy fekélyed legyen az idegeskedéstől, és talán kérj valami enyhe nyugtatót csak amíg elfelejted a dolgot vagy túlteszed magad rajta. (Az ilyen pszichoszomatikus gondoknál sokat tud segíteni, ha egy időre megszűnik és így nem gondolsz rá, mert amíg tart addig könnyen öngerjesztővé válhat.)
4/5 anonim 

válasza:

Gyomorideged van. Elsősorban próbálj meg ? akár külső segítséggel) teljesen eltávolodni ettől az embertől. Utána még rögtön nem leszel jobban, sőt lehetnek visszaesések, érzelmi hullámzások, sírógörcsök, de idővel enyhülnek a panaszok, ahogyan a lelked gyógyul. Kitartást, légy erős!
5/5 A kérdező kommentje:
koszi, probalok. az elet megy tovabb, nemde?:D
2018. júl. 4. 23:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!