Szerintetek okkal haragudott meg?
Figyelt kérdés
Van egy baratnom akivel 1 eve vagyok joban, tavaly ramirt egy srac, mutattam neki- o mondta, hogy regebben tetszett neki, es hagyjam. Igyis tettem. Majd ugy hozta az elet, hogy ennek a sracnak a baratjaval nekem elkezdett alakulni de vegul semmi komoly nem lett. Par hettel ezelott megint irt a srac, (aki tetszett a baratnomnek) megintcsak elmondtam, de nem mondott ra semmit. Majd talalkoztam vele, eloszor azt hittem valamit megakar tudni, de errol is tajekoztattam baratnom. Erre sem mondott nagyon semmit. Majd egyik este megint talalkoztunk, ahol o es a tesoja "meglattak" minket. Szerettem volna tisztavizet onteni a poharba, megkerdeztem a sracot is h volt e valami koztuk. Semmi, az egettai vilagon semmi, egy suliba jartak regen es ennyi. A baratnomnek mar kapcsolata is van tobb mint fel eve. Jogos a kiakadasa? Azon vesztunk ossze, hogy a masodik talalkozot nem mondtam el, hanem ok lattak meg.2018. júl. 2. 05:32
2/2 anonim 

válasza:

Nem! Miért lenne köteles beszámolni neki mindenről, ha még csak nem is jártak? Főleg, hogy a barátnődnek van kapcsolata már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!