Okkal dühös rám a barátnőm?
A legjobb barátnőmről van szó, már 5 éve vagyunk egymásnak a legjobbak, de előtte is nagyon jóban voltunk.
Nekem van egy fiú ismerősöm, akivel nagyon szeretek lógni, neki is egy legjobb barátja, ők mindig együtt vannak, így természetesen hárman is szoktunk ide-oda menni BARÁTKÉNT.
A fiú ismerősöm legjobb barátja és az én legjobb barátnőm között régen volt valami ismerkedés-féle, de haraggal váltak szét, a barátnőmet eléggé megviselte. Mostanában nagyon megváltozott velem szemben a viselkedése. Rájöttem, hogy azért, mert én haverkodom ezzel a sráccal. Azt mondja, elárultam őt.
Jogosan dühös rám? Sz@r barát lennék? 24 évesek vagyunk

Ok neked lehet az, ami nekem nem, így az ő szemszögéből lehet okkal dühös. Idővel el lehet jutni oda, hogy ne csak az én szemszögemből, hanem abból kilépve amolyan külső szemlélőbe is, nézzem az életemet, kapcsolataimat másokkal. Ezt annak érdekében, hogy kevésbé legyek "énző" (önző).
A barátnő elszenvedett valami sérelmet. Mondjuk úgy, hogy a saját szempontjából kutyagumiba lépett azzal az emberrel. Jelezheti az érdekedben, hogy neked ne kelljen belelépned, de barátként ennyi, és tiszteletben kell tartania, ha te kifejezetten bele akarsz lépni, illetve, hogy számodra esetleg jobban sikerül.
24 évesen kicsit primitívnek tartom elvárni, hogy az "ellenségeimet" a barátaim is kezeljék - akár minden saját ok nélkül, pusztán az én elmondásomra alapozva - ellenségükként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!