csak nem
de kanos migránsokat sem kérek a magyar lányok mellé..
a magyar sem bír néha a vérével pedig ebbe nőtt bele, hogy bírná ki aki 25 évesen lát először szép nőt..
de sorolhatjuk tovább..a tényeket

úgy ahogy
ha látok egy cigányt, nem ítélem el a bőrének színe miatt
de azt belátom, hogy az olyan embereket utálom akik nem dolgoznak csak másokon élősködnek és ezek közt az emberek közt feltűnően sok a cigány (persze a politikus is)
de ismerek jó pár cigányt akikkel semmi bajom, sőt jóba vagyunk és ha szóba kerülnek a rasszista témák ők is nekem adnak igazat, persze hozzá tesszük hogy mindenhol vannak kivételek (és magyarok közt is van olyan aki felér 2 alja cigányal is)
ha ez már rasszizmus akkor igen, az vagyok

Miskolcon nőttem fel, olyan általános iskolába jártam, ahol a cigányok kipécéztek maguknak.
Gimnáziumban a skinheadek. Ugyanolyanok voltak, mint a kötekedő cigányok, csak ugye ők ráadásul jó családból származtak és még így bántották a gyengébbet.
Egy időben Budapesten folyamatosan udvaroltak nekem az utcán idegen négerek.
Idegen magyar férfiak-nők meg bunkóztak.
Igazából inkább elővigyázatosnak mondanám magam, tehát most már bármilyen színű, nemű, egynél több ember jön velem szemben az utcán én átmegyek a másik oldalra. :D

Nem tudom, hogy erre választ tud-e adni az ember saját maga. A többség jóval elfogulatlanabbnak és racionálisabbnak tartja magát, mint amilyen valójában, így még a legdémonibb emberek is hihetik magukról, hogy normálisak.
Amúgy nem tartom magam rasszistának; próbálom nem a sztereotípiákat látni más emberekben.

Annyira elcsépelt lett ez a szó...már arra is rámondják aki nem az. Nekem nem jelent semmit.
Egyébként nem szeretem a cigányokat, nem akarnék cigányt a családomba, de még havernak, barátnak sem. Ha ettől rasszistának számítok hát legyen, nem fogok miatta otthon pityeregni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!