Másnak is ellaposodott a barátsága miután a legjobb barátnője terhes lett?
Mikor még 1-2 hónapos volt jöttünk mentünk programoztunk. Nem igazán volt a gyerek,terhesség főtéma,de utóbbi időkben még össze futunk 2 órára is csak a gyerek a téma,meg a terhesség. Ami oké egy darabig,de hogy csak ebből áll a beszélgetés. Nem megyünk sehová,mert rosszul van állandóan,meg ő tömegközlekedésre nem megy, de nincs kocsijuk.
Kb alig találkozunk alig beszélünk, és még akkor is ez a téma.
Én őszintén nő létemre nem vagyok oda a gyerekekért. Cukik meg minden,meg unokahúgom aki 5 éves szeretem nagyon. De ennyi. Ő tisztában van azzal,hogy én a gyerek és terhesség témához hogy állok hiszen barátnők vagyunk 5 éve lassan.
Örülök neki nyilván.Meg neki ez a fontos.
De nekem más a fontos. Régebben sok közös érdeklődésünk volt. De most már őt semmi más nem érdekli,ezt mondta is. Engem meg a gyerek téma nem érdekel. Oké érdekel ő hogy van. De azért hogy csak erről szólnak a beszélgetések.
Mondja nekem majd ha megszül után 2-3 év után ugyan úgy megyünk bulizni,nyaralni majd a férjére hagyja a gyereket. 2-3 év..
Sokat bírt a barátságunk,de úgy érzem most egy nagyon nagy szakadékhoz értünk.
Nem tudom mit tehetnék,mert szeretem őt nagyon,tényleg legjobb barátnők vagyunk. De én ehhez a témához sehogy sem tudok hozzá szólni kb. Szinte ülök és csak hallgatom ebből állnak a talik,beszélgetések. Ha megpróbálom másra terelni a szót, vissza kanyarodunk a gyerek témához :/
7-es vagyok. Én sem szeretem a gyerekeket és unom őket mint témát. Itt sincs más téma minden próbálkozásom ellenére,de havonta egyszer kibírom a dolgot azért. :D
Ha tudod,hallgasd vissza a Music Fm-es Önindító tegnapi adását,pont erről volt benne szó.
De ezért is írtam,hogy új barátságokat kell kötni,nem lehet egy emberre alapozni mindent. Szabadidős programok szempontjából erről a barátnőmről már lemondtam,de róla egészében nem tudok,mégiscsak kisgyerekkorunk óta barátnők vagyunk.
Próbálok új barátok szerezni,de sajnos nem egyszerű :/
Tudom nem egy barátra kell alapozni. Csak rossz. Volt egy kis mosolyszünetünk decemberben. Aztán megbeszéltük,hogy ez az év arról fog szólni,hogy minél több közös program,nyaralás bulik stb. Aztán január végén közli,hogy terhes és megtartják.
Akkor bennem volt picit,hogy kibékülünk,minden jónak néz ki.Erre tessék.
Utána nem ivott,nincs buli.
De egy darabig azért jöttünk mentünk,beszélgettünk mindenféléről,de ahogy a 4. hónapba lépett már csak ez volt a téma.
Rossz,hogy rajta kivül nincsenek barátaim.
2 kolléganőm velük szoktam sok mindent még megbeszélni hiszen időm nagy részét velük töltöm. De mivel életkorban sokkal távolabb állnak nyilván velük nem tudok úgy beszélni,meg progikat szervezni.
Sok ismerős van,de a legtöbb mind sokkal de sokkal idősebb.
Tehát barátokat nagyon nehéz találni :/
Most az is bennem van,hogy kicsit egyedül érzem magam. Bár volt egy ilyen időszakom.Túl éltem. Nyitott vagyok igazából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!