Fiúk! Ilyenkor mi van?
Van egy fiú akivel 1 hónapig beszélgettem minden nap neten, majd 2 hónap szünet... Végül én írtam újra rá, megint beszélgettünk és megkérdeztem tőle mivel lassan válaszolt hogy zavarom e és hogy hagyjam e békén, azt mondta nem, nagyon kedvel... Mondta hogy találkozzunk, érdeklődő volt, kedves, perverz stb.
De egy hete vissza se ír, nem tudom most mi van....
Nagyon hiányzik?:(
Hagyjam békén örökre, ne írják neki soha?:(((
Ő magától nekem soha sem írt, csak azért beszélt velem mert nem akart megbántani?!
*bocsi ha értelmetlen lett, és sok a szóismétlés is
Őhm... Perverz?? Oké :D
Egyébként arra tippelnék, hogy nem az interneten éli az életét. Lehet élőben sokkal közvetlenebb lenne. Én fordított esetben vagyok mivel fiú vagyok, de volt olyan hogy egy lány flegmán irogatott vissza. Ha vissza írt egyáltalán...
De élőben meg nagyon közvetlen és kedves volt velem. Valaki szimplán nem tud kibontakozni interneten keresztül.
Ha felvetette a találkát, akkor említsd neki hogy miért is ne. Veszíteni valód úgy sincs..
Gondoltam hogy bele fog valaki kötni a perverz szóba;D
De már nem is válaszol és az üziket sem néz meg:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!